Експерти назвали часті помилки водіїв, які швидко вбивають двигун автомобіля

21.06.2024   20:51    848

Двигун – це найважливіша і найдорожча частина автомобіля для ремонту. Тому експерти радять вчасно виправляти будь-які проблеми, щоб уникнути серйозних поломок. Щоб не швидко зносився двигун, краще уникати деяких поширених помилок, про які розповіли експерти, пише SUV News.

Брудний дросель

Якщо ви не чистите дросельну заслонку, можуть виникнути проблеми з холодним пуском двигуна. Неналежне обслуговування може призвести до нерівномірної роботи двигуна, його заглушення або навіть неможливості запуску.

Останні новини:  Фірма Rimac побудувала роботаксі без керма і педалей

Зношені свічки

Зношені свічки запалювання означають, що вони не спрацьовують належним чином. Це може знизити потужність авто, складніше запустити двигун і збільшити споживання палива. Це також може призвести до забруднення мастила і швидшого зносу двигуна.

Забиті форсунки

Коли форсунки забиті, вони не розпилюють паливо належним чином. Це може призвести до погіршання роботи двигуна, нестабільності праці і втрати потужності. Щоб уникнути цього, потрібно час від часу чистити форсунки. При незадовільній роботі форсунок, можливий гідроудар, особливо при переливі палива.

Використання старого повітряного фільтра

Останні новини:  Volkswagen випустить новий бюджетний пікап Tarok (фото)

Користування старим повітряним фільтром також може призвести до втрати потужності двигуна і його зносу, тому його слід замінювати час від часу.


autotheme.info