Експерти назвали часті помилки водіїв, які швидко вбивають двигун автомобіля

21.06.2024   23:12    679

Двигун – це найважливіша і найдорожча частина автомобіля для ремонту. Тому експерти радять вчасно виправляти будь-які проблеми, щоб уникнути серйозних поломок. Щоб не швидко зносився двигун, краще уникати деяких поширених помилок, про які розповіли експерти, пише SUV News.

Брудний дросель

Якщо ви не чистите дросельну заслонку, можуть виникнути проблеми з холодним пуском двигуна. Неналежне обслуговування може призвести до нерівномірної роботи двигуна, його заглушення або навіть неможливості запуску.

Останні новини:  В США створили 1013-сильний електричний Hummer H1 з компонентами від Tesla

Зношені свічки

Зношені свічки запалювання означають, що вони не спрацьовують належним чином. Це може знизити потужність авто, складніше запустити двигун і збільшити споживання палива. Це також може призвести до забруднення мастила і швидшого зносу двигуна.

Забиті форсунки

Коли форсунки забиті, вони не розпилюють паливо належним чином. Це може призвести до погіршання роботи двигуна, нестабільності праці і втрати потужності. Щоб уникнути цього, потрібно час від часу чистити форсунки. При незадовільній роботі форсунок, можливий гідроудар, особливо при переливі палива.

Використання старого повітряного фільтра

Останні новини:  Kia готує до прем’єри позашляховик Tasman 2025

Користування старим повітряним фільтром також може призвести до втрати потужності двигуна і його зносу, тому його слід замінювати час від часу.


autotheme.info