Peugeot став автомобільним партнером Паризького тижня моди

15.06.2024   17:31    287

Компанія Peugeot вперше стала автомобільним партнером Паризького Тижня Моди. Перша частина культової події розпочнеться вже незабаром й буде тривати в період з 18 по 27 червня 2024 року. Участь в Паризькому тижні моди дозволяє додатково продемонструвати привабливість сучасних автомобілів Peugeot , а також позиціонувати себе у центрі автомобільної експозиції всесвітньовідомої події, яка відзначає шановані й відомі Бренди люкс-класу та, водночас, відкриває світу нові таланти.

Peugeot, без сумніву, має свій унікальний шарм та стиль. Власні переконання в необхідності пошуку креативності, що орієнтована на людей, дозволили Peugeot досягнути сучасних дизайнерських висот та є одним з центрів стратегії розвиту Бренду. Саме це призвело до бажання співпрацювати з культовою подією – Паризьким тижнем моди, що організований Федерацією високої моди та вже протягом 50 років привертає увагу дизайнерів світу й визначає сучасні тренди в світі моди.

Саме в 2024 році Peugeot вперше став офіційним автомобільним партнером Паризького тижня моди, що буде проводитись в кілька етапів. Першим заходом стане показ колекції чоловічого одягу сезону весна-літо 2025 року, який відбудеться в період з 18 по 27 червня. Другий етап – це тиждень високої моди сезону осінь-зима 2024-2025 рр., що відбудеться 24-27 червня. Нарешті, фінальною третьою частиною має стати показ колекції жіночої моди сезону весна-літо 2025 року, запланований на період з 23 вересня до 1 жовтня.

В рамках партнерства, Peugeot надасть 30 автомобілів, включаючи нові інноваційні моделі Peugeot 408 Hybrid та Peugeot 408 Plug-in Hybrid, а також електромобіль Peugeot E-3008. Вони будуть використовуватися для перевезення відомих дизайнерів, стилістів, гостей, запрошених на Паризький тиждень моди. Таким чином, Peugeot стане справжнім автомобільним центром в самому серці столиці високої моди – Парижі.

Останні новини:  Названо три кросовери, яких варто уникати при покупці авто на вторинному ринку

Як справді креативний бренд, який повністю оновив власне представлення світу за останні два роки, сьогодні Peugeot співпрацює з творцями в різних галузях мистецтва:

  • художник Я. Демський, який минулого року перетворив Peugeot 9X8, учасника перегонів WEC (World Endurance Championship), на справжній автомобільний витвір мистецтва;
  • провідний видавець і дистриб’ютор художньої поліграфії та фотографії YellowKorner, який запросив п’ять фотографів, аби вони розкрили власне розуміння стилю та шарму Peugeot ;
  • створення відео-програми «Високе натхнення» на французькому телеканалі TF1, що висвітлює творчість митців у різних галузях та напрямах мистецтва.
Останні новини:  Чому виробники насправді відмовилися від двигунів-мільйонників: названо причину




З нагоди Паризького тижня моди 2024, Peugeot також заявляє про продовження співпраці з Емеріком Чачуа – надзвичайно талановитим французьким дизайнером, та засновником модного Бренду 3.PARADIS. Ця співпраця почалася ще в 2023 році, коли Емерік Чачуа розробив колекцію спеціального одягу в стилістиці та з натхненням концепт-кару PEUGEOT INCEPTION CONCEPT. Це був унікальний досвід, коли одяг перетворився на високотехнологічний виріб, який змінює кольори залежно від кута огляду – такого ефекту вдалось досягнути завдяки оптичній ілюзії та 3D-лінзоподібному друку.

Емерік Чачуа цього року вперше приймає участь в культовому заході Паризький тиждень моди і Peugeot супроводжує його в цій надихаючій подорожі, яка дозволяє втілити мрії дизайнера. Для підтримки молодого дизайнера, Peugeot представить два спеціально декорованих автомобілі Peugeot 408 у фільмових кольорах 3.PARADIS.

Останні новини:  Інтерес до електрокарів в Європі почав зменшуватися

Peugeot ототожнює себе з цінностями 3.PARADIS, як ось наприклад, досконала майстерність, сила натяків, унікальний стиль та багатство культур: все це дозволяє створювати розкішний, мрійливий, надихаючий одяг – й такі ж автомобілі Peugeot ! Це оптимістичне бачення моди природно збігається з оптимістичним баченням Peugeot майбутнього електричної мобільності та підтримки Брендом ідеї поєднанню культур. Сучасний модний Бренд 3.PARADIS використовує мистецтво змішування різних стилів, відзначаючи розмаїття всього людства та пропагуючи колективне життя в достатку, водночас пропагуючи цінності ментального звільнення та надії на краще в усьому світі.

Нагадаємо, що в Україні вже представлені найсучаснішій моделі Peugeot, включаючи справжню автомобільну зірку Паризького тижня моди – революційний Peugeot 408: обирайте та придбайте для себе для себе динамічний, стильний, емоційний крос-фастбек й насолоджуйтесь усіма його перевагами вже просто зараз!


avtomir.ua