Mitsubishi може повернути Lancer та Pajero

24.06.2024   13:45    461
Японська марка Mitsubishi може повернути відомі моделі Lancer і Montero (або Pajero) , але вони, ймовірно, будуть електромобілями.

У 2017 році Mitsubishi відновила свою культову назву Eclipse і надала її моделі кросовера. Нещодавно з’явились нові заявки на торгові марки для інших культових імен Mitsubishi, таких як Montero та Lancer Sportback, які також можуть потрапити на інші кузова моделей. 

Mitsubishi Montero (більше відомий як Pajero) не продається в США з 2006 року, але Mitsubishi нещодавно подала заявку на торговельну марку для назви Montero до Бюро патентів і торгових марок США (USPTO). Торгова марка вказує на «автомобілі» та десятки інших застосувань, тому цілком можливо повернення назви Montero на майбутній моделі Mitsubishi у США. 

Останні новини:  Fiat Topolino перетворили на дороге пляжне багі

Mitsubishi Lancer Evolution Final Edition 2015 року

Mitsubishi також подала заявку на другу торгову марку для “Lancer Sportback”, яка спочатку була відхилена USPTO, але зараз розглядається апеляція. Lancer Sportback був п’ятидверною версією Lancer у США, яка була представлена в 2010 році. Цю апеляцію на торговельну марку було подано в березні, і в ній визначено використання для «автомобілів і їх структурних частин». 

Останні новини:  В Києві вводяться тимчасові обмеження руху: кого це стосується

Особливо цікава реєстрація торгової марки Lancer Sportback. Відомо, що Mitsubishi об’єднується з Nissan, щоб представити кілька нових гібридних і електричних моделей у США, включаючи власну версію наступного покоління Leaf. За непідтвердженою інформацією, Lancer Sportback може бути версією Nissan Leaf (якщо патент буде видано). 

За іншими припущеннями, Mitsubishi готує новий пікап для США та серійну версію D:X Concept (яка може стати наступною Delica). У будь-якому випадку, перші нові моделі Mitsubishi почнуть сходити з конвеєра у 2025 році для 2026 модельного року й до цього моменту має з’явитись більше подробиць. 





motorcar.com.ua

Останні новини:  Рекомендують самі японці: топ-5 надійних авто до 10 тисяч доларів