Fiat Topolino перетворили на дороге пляжне багі

27.06.2024   14:15    411

Італійське кузовне ательє Castagna Milano представила конверсії на тему пляжних багі. За основу для своїх творінь компанія взяла електричний Fiat Topolino, який доступний у базовій 2- та подовженій 4-місній версіях.

Обидві моделі оснащені електроприводом, а їхній дизайн нагадує 500 Jolly з минулого століття. Замість жорсткого верху автомобілі отримали м’який тент, що знімається, а для оздоблення інтер’єру використовується дерево, тканина та полірований алюміній. Натхнення міланські дизайнери черпали у вигляді океанських яхт.

Fiat 500 Jolly

Чотиримісна версія на 300 мм довша за базовий варіант, що дозволяє перевозити додатково двох пасажирів або багаж. У рух новинку наводить 8-сильний електромотор, живлення для якого забезпечує літій-іонна батарея на 5,5 кВтг. Запас ходу складає 75 км, що цілком вистачить на день подорожей між пляжем та готелем.

Базова версія коштуватиме мінімум 25 тисяч євро, а вартість подовженого варіанту стартує з позначки 35 тисяч євро. Недешево, якщо врахувати, що електричний Fiat Topolino коштує у місцевих дилерів лише 7544 євро.

Останні новини:  Довгоочікуваний дешевий кросовер Dacia Duster 3 показали на живих фото



autocentre.ua