Легендарний позашляховик Mitsubishi Pajero Evolution продають за ціною бюджетних китайських кросоверів

23.06.2024   18:45    792

Ще 20-30 років тому компанія Mitsubishi мала славну історію в ралі і прагнула здобути якнайбільше перемог, що змушувало її розробляти вкрай незвичайні версії серійних машин. Одна з них легендарний позашляховик Pajero Evolution. Напередодні цей рідкісний автомобіль виставили на продаж на аукціоні “Bring a Trailer” за ціною найпростіших китайських кросоверів.

Спеціальну версію «Паджеро» було побудовано для того, щоб Mitsubishi могла відповідати вимогам омологації для ралі Париж-Дакар. Тираж EVO склав трохи більше 2 тисяч 600 екземплярів, тож знайти їх у продажу в хорошому стані зараз практично неможливо.

Останні новини:  Представлений Audi Q6L e-tron Sportback

Виставлений на торги Pajero Evolution є машиною 1997 року випуску з пробігом 98 тисяч кілометрів. Позашляховик білого кольору, одягнений у спеціальну ліврею, привезли до США з Японії у 2018 році.

Під його капотом встановлений 3,5-літровий V6 потужністю 275 кінських сил, що передає крутний момент на всі чотири колеса через 5-швидкісну автоматичну коробку передач.

Останні новини:  Audi презентувала оновлений кросовер RS Q8

Зовні Pajero Evolution відрізняється від звичайного позашляховика розширеними крилами, спеціальними бамперами, повітрозабірником на капоті та величезним спойлером на даху.

Крім них, машина оснащена унікальними 16-дюймовими колесами, взутими в покришки Continental TerrainContact H/T, а в салоні може похвалитися наявністю штатних сидінь Recaro, касетного радіо, клімат-контролю та елементів обробки зі штучного вуглеволокна.




На момент написання цієї статті останньою ставкою на Mitsubishi Pajero Evolution була сума 36 666 доларів.

Останні новини:  Вінницькі підприємства передали українським захисникам саморобні багі


Аmpercar.com