Lamborghini Veneno продали на онлайн-аукціоні за шість мільйонів доларів

16.06.2024   11:08    317

Торги за один з дев’яти існуючих італійських родстерів організував майданчик SBX Cars. При цьому єдину у своєму роді модель не могли продати протягом двох років, оскільки дилерський центр із Дубая спочатку оцінював суперкар у 9,5 мільйона доларів. Примітно, що по завершенню онлайн-торгів на Veneno так і не знайшовся покупець. Однак представники аукціонного дому повідомили, що їм все-таки вдалося знайти нового власника.

Останні новини:  На європейський ринок повертається Renault Megane GrandCoupe

Компанія Lamborghini випустила лише дев’ять родстерів Veneno у 2015 році. Представлений супекар став єдиним, що отримав чорний кузов і темно-зелений салон. Суперкар обладнаний 6,5-літровим V12 від Aventador. Віддача агрегату становить 750 кінських сил. До “сотні” модель розганяється за 2,9 секунди. На момент торгів пробіг суперкара становив лише 1778 кілометрів.

Останні новини:  Mitsubishi може повернути Lancer та Pajero

Motor1
Motor1
Motor1
Motor1
Motor1
Motor1

Попереднім рекордсменом з онлайн-продажів був Ferrari LaFerrari Aperta, який у 2022 році продали за 5 360 000 доларів. При цьому майданчик SBX Cars вже найближчим часом збирається побити власний рекорд, виставивши на торги один із трьох наявних Lamborghini Veneno в кузові купе з пробігом близько двохсот кілометрів.






nnews.com.ua

Останні новини:  Українці скоро відчують наслідки подорожчання пального