Новий BMW X3 розкрили на офіційних фотографіях

16.04.2024   10:31    735

За даними американських журналістів, кросовер покоління G45 отримає більш точний рульовий механізм, ширшу колію, перекалібровані підвіски і доопрацьовану аеродинаміку. Також “четвертому” X3 обіцяють широкий спектр електронних асистентів, функціонал яких може розширюватися в міру виходу оновлень. Серед них – адаптивний круїз-контроль і система запобігання зіткненням, яка розпізнає скутери і мотоциклістів.


BMW Blog опублікував перші фотографії та інформацію про наступне покоління BMW X3. Кросовер в кузові G45 дебютує до кінця року і стане найбільш драйвовим поколінням “іскристого третього” за всю історію. Новій моделі також обіцяють найнижчий у класі коефіцієнт аеродинамічного опору – 0,27. Показник вдалося знизити на 0,02 завдяки оптимізації форми кузова і днища, новим активним жалюзі в решітці радіатора і колесах.

BMW
BMW

У новому X3 змінили кінематику і еластокінематику підвісок, розширили колію (хоча колісна база не змінилася), а також модернізували стабілізатори поперечної стійкості і замінили рульовий механізм на більш точну систему EPSapa.





У версії X3 M50 до того ж з’явився задній диференціал із блокуванням, набір розпірок і підсилювачів, а також більш жорсткі пружини. Втім, на цьому нововведення не закінчуються, оскільки на X3 G45 серйозно поліпшено роботу електронних асистентів.

Останні новини:  Відомий виробник випустив електромобіль за 155 000 гривень (фото)

Кросовер зможе розпізнавати самокатників і мотоциклістів, навчиться попереджати про небезпеку відкриття дверей. Заявлені функції активного ведення в межах обраної смуги, адаптивний круїз-контроль із детекцією світлофорів і паркувальний помічник.

Гамма двигунів X3, як і раніше, включатиме бензинові та дизельні агрегати з різним ступенем електрифікації. Ну а на зміну електричному iX3 прийде кросовер Neue Klasse, передвісником якого виступив концепт Vision Neue Klasse X.

Останні новини:  Volkswagen назвав ціни на оновлені моделі Golf



nnews.com.ua