З запасом ходу до 500 км: стали відомі технічні подробиці про новий електричний кросовер Honda Ye S7

19.07.2024   20:31    25

Honda планує найближчим часом розширити лінійку електромобілів у Китаї новою серією моделей Ye. Завдяки Міністерству промисловості та інформаційних технологій Китаю та самій компанії Dongfeng Honda ми тепер маємо більше фотографій і специфікацій щодо першого представника лінійки під назвою Ye S7.

Honda Ye S7 була офіційно представлена ​​на Пекінському автосалоні 2024 року. Після появи моделі на веб-сайті Міністерства промисловості та інформаційних технологій, компанія Dongfeng Honda використала соціальні мережі, щоб поділитися новими фотографіями, на яких Ye S7 зображено в чорному кольорі.

Останні новини:  1 кВт•год на 8 км дистанції: фахівці назвали «найефективніший електромобіль у світі»

За даними китайських чиновників, новинка від Honda має розміри 4750 мм у довжину, 1930 мм у ширину та 1625 мм у висоту, та колісну базу у 2930 мм. Ці цифри можна порівняти з Tesla Model Y і Mustang Mach-E, а також з багатьма конкурентами електричних SUV від китайських брендів.

Останні новини:  Представлений Honda HR-V 2025

Ми вже знали, що Honda Ye S7 буде побудована на новій архітектурі, розробленій у Китаї. Зазначається, що версія з заднім приводом оснащена єдиним електродвигуном потужністю 268 к.с., а модель з повним приводом також отримує передній електродвигун потужністю 201 к.с. Документи не містять інформації про запас ходу, але попередні повідомлення свідчать, що електромобіль проїде понад 500 км на одній зарядці завдяки літієвій батареї CATL.

Останні новини:  Що робити, якщо відчувається “биття” в кермо: поради експертів

Honda раніше повідомляла, що Ye S7 з’являться на дорогах Китаю до кінця року. Новинка буде вироблятися в Китаї спільним підприємством Honda Dongfeng.


autogeek.com.ua