Перші шпигунські фото рестайлінгового крос-фастбеку Citroen C4X

03.09.2024   23:45    364

Влітку 2022 року компанія Citroën представила новий кросовий фастбек C4X, який об’єднує в собі риси хетчбека і кросовера, заповнюючи порожнє місце в лінійці моделей бренду.

Тепер, через понад два роки після дебюту, французький автовиробник готує рестайлінгову версію C4X, яку випадково засікли фотошпигуни під час тестів.

Останні новини:  Geely збудує завод з виробництва електромобілів у Європі

Іспанське видання Cochespias поділилося шпигунськими фотографіями оновленого крос-фастбеку. Судячи з фото, автомобіль не зазнає кардинальних змін у дизайні. C4X отримає злегка перероблену передню частину кузова з новим логотипом бренду, що вимагатиме змін у штампуванні краю капота. Зміниться форма оптики, а також контур світлодіодних денних ходових вогнів, подібно до нових Citroën C3 і C3 Aircross.

Останні новини:  Автомеханік розкрив спосіб, як уникнути серйозних поломок у будь-якій машині

Оновлення також торкнуться бамперів і кришки багажника, яка отримає більш виражений спойлер. Що стосується інтер’єру, то конкретні зміни поки не підтверджені, але технічно C4X, ймовірно, залишиться на тому ж рівні.

Під капотом автомобіля збережуться ті ж силові агрегати: бензинові мотори PureTech потужністю 100 і 130 кінських сил, м’які гібриди на 100 і 136 к.с., а також дизельний двигун потужністю 130 к.с. Не відмовляться французи і від повністю електричних версій з потужністю 136 і 156 «сил».

Останні новини:  Оновлений електричний кросовер Peugeot E-2008 вийшов на український ринок

Презентація оновленого Citroën C4X може відбутися цієї осені на автосалоні в Парижі, який пройде з 14 по 20 жовтня.


uamotors.com.ua






1111529