Популярність Гарріс росте серед жінок

03.09.2024   22:41    549

Популярність Гарріс росте серед жінок - ЗМІ

Фото: Getty Images

Віце-президент США Камала Гарріс

Загальна підтримка Гарріс після з’їзду Демократичної партії не надто зросла, хоча й зберегла незначну перевагу над Трампом.

Віцепрезидентка США і кандидатка у президенти від демократів Камала Гарріс у новому опитуванні збільшила розрив із колишнім президентом Трампом серед жінок. Про це у понедліок, 2 вересня, пише The Hill.

Останні новини:  Армія Білорусії почала отримувати модернізовані "Гради"

Опитування показало, що Гарріс лідирує серед жінок з результатом 54% проти 41% у експрезидента Дональда Трампа. Минулого місяця Гарріс випереджала Трампа серед цієї демографічної групи лише на 6%.

Водночас Трамп випередив Гарріс серед чоловіків:  51% проти 46%.

Вказується, що збільшення рейтингу Гарріс відбулося переважно за рахунок білих жінок. Перед з’їздом Демократичної партії Трамп у цій категорії виборців мав перевагу в 13%, а тепер — лише 2%.

Останні новини:  Буданов розповів про плани РФ по завершенню війни

«Жінки вважаються ключовим виборчим блоком, який сприяє успішному проведенню президентської кампанії Камали Гарріс», — пише видання.

Нове опитування показало, що Гарріс випереджає Трампа із результатом 50% проти 46% серед усіх дорослих і зареєстрованих виборців.

Опитування було проведено 23-27 серпня і включало 2496 інтерв’ю. Похибка вибірки становить 2,1% при 95-відсотковому рівні довіри.

Останні новини:  Дві країни Африки вб’ють сотні слонів і бегемотів через посуху


korrespondent.net






1111529