Визначено 10 найнадійніших марок вживаних автомобілів

04.09.2024   05:11    1697
Пропонуємо переглянути рейтинг 10 найнадійніших автомобільних марок у розрізі вживаних автомобілів у 2024 році.

Надійність автомобіля завжди важлива, особливо коли купується вживаний автомобіль. Ось чому некомерційна організація Consumer Reports склала рейтинг найнадійніших брендів вживаних автомобілів, які можна придбати у 2024 році на американському ринку. 

Читайте також:

Дослідження CR зосереджувалося на надійності п’яти-десятирічних моделей, даючи кожному бренду середню оцінку на основі того, наскільки добре їхні транспортні засоби функціонують. Повне дослідження містить перелік із 26 найкращих брендів, які можна побачити тут. 

Проте, навіть якщо зупинитись на топ-10, то можна побачити вже очікувані Toyota і Lexus, так й неочікувані BMW. За даними Consumer Reports, багато брендів у десятці кращих також мають найнадійніші автомобілі у своїх відповідних сегментах. 

10. Mercedes-Benz

Mercedes-AMG E53 2024 року

Mercedes-Benz замикає топ-10, ставши другим німецьким автовиробником після BMW. Mercedes має в середньому 43 відсотки, що ставить його трохи вище за Cadillac, Mini та Lincoln, усі з 42 відсотками. Дослідження враховує такі моделі, як C-Class, GLE SUV і GLS. 

Останні новини:  Електромобіль Tesla Model Y нового покоління помітили на тестах

9. Nissan

Nissan Rogue 2024 року

Nissan має в середньому 45 відсотків за показником надійності, що робить його дев’ятим у цьому рейтингу. Японський автовиробник має один із найнадійніших переліків моделей, включених у дослідження, починаючи від електричного Nissan Leaf (що, ймовірно, не сприяє його оцінці) до трирядного Pathfinder і субкомпактного Versa. 

8. Subaru

Subaru Crosstrek 2023 року




Subaru займає восьме місце в цьому рейтингу з середнім показником 46 відсотків, що відповідає рівню BMW. Для дослідження були взяті до уваги шість моделей Subaru: Ascent, Crosstrek, Forester, Impreza, Legacy і Outback. 

7. BMW

BMW X5 M Competition

BMW займає сьоме місце із середнім показником 46 відсотків. У дослідженні було розглянуто сім моделей німецького автовиробника, від компактної 2-ї серії до середньорозмірного кросовера X5. BMW є одним із двох німецьких автовиробників у топ-10. 

Останні новини:  На продаж виставили унікальний український автомобіль за $70 000

6. Buick

Buick Encore GX 2020 року

Вірте чи ні, Buick входить до 10 кращих, посідаючи шосте місце в дослідженні надійності. Американський бренд класу «люкс» набрав середній показник 47 відсотків. Consumer Reports взяв до уваги сім моделей Buick, починаючи від позашляховика Enclave і закінчуючи знятим із виробництва седаном Verano. Buick Envision 2020 також вважається найнадійнішим розкішним позашляховиком CR ціною до 20 000 доларів. 

5. Honda

Honda Civic 2025 року

Honda займає п’яте місце в списку, трохи нижче свого преміального бренду. Автовиробник має середній бал надійності 55, враховуючи такі моделі, як Accord, Civic, CR-V, Odyssey та декілька інших. HR-V 2020 року вважається найнадійнішим малим кросовером ціною до 15 000 доларів. 

4. Acura

Acura RDX 2022 року

Зі свого боку, Acura має середній показник надійності 57. Розкішний автовиробник має лише три моделі в цьому списку: MDX, RDX і TLX. Це один із п’яти виробників розкішних автомобілів, які входять до десятки найкращих. 

3. Mazda

Mazda CX-60, CX-70, CX-80 і CX-90

Mazda займає третє місце з середнім показником 59, значно поступаючись Toyota і Lexus. Японський автовиробник має шість моделей, врахованих у дослідженні: 3, 6, CX-3, CX-5, CX-9 і Miata. Miata 2019 року також вважається найнадійнішим спортивним автомобілем ціною до 20 000 доларів США, тоді як CX-9 є найнадійнішим трирядним позашляховиком до 20 000 доларів США. 

Останні новини:  Доцільність ставлять під сумнів: поліцію США різко критикують за купівлю Tesla Cybertruck

2. Toyota

Toyota Land Cruiser 70 2024 року

Тут немає нічого дивного: Toyota посідає друге місце в рейтингу надійності після свого люксового аналога Lexus. Японський автовиробник набирає в середньому 73 бали, враховуючи цілу низку моделей — від 4Runner до Venza. Corolla Hybrid, RAV4 Hybrid і Tacoma вважаються найнадійнішими автомобілями CR у відповідних категоріях. 

1. Lexus

Lexus LBX

Як і слід було очікувати, Lexus очолює рейтинг найнадійніших марок вживаних автомобілів. Автовиробник набрав у середньому 75 зі 100 — на три бали вище за Toyota. У рейтингу були враховані такі вживані автомобілі, як Lexus EX, GS, IS, RX та інші. 


motorcar.com.ua






1111529