Tesla готується офіційно представити Robotaxi: стали відомі місце та дата дебюту

04.09.2024   06:12    302

За даними Bloomberg, Tesla представить свій новий електромобіль на автопілоті під назвою Robotaxi у студії Warner Bros. у Бербанку, Каліфорнія, 10 жовтня. Останніми роками Tesla використовувала свій завод у Техасі для презентацій, після того як багато років проводила їх у Каліфорнії, де була заснована компанія та де залишаються її дизайнерські та інженерні відділи.

Останні новини:  Оновлений електричний кросовер Peugeot E-2008 вийшов на український ринок

 

Але Tesla планує представити свою новинку 10 жовтня на території справжньої кіностудії на північному кінці Лос-Анджелеса.

Можливо, Tesla вибрала це місце через наявність штучно створеного “передмістя”. На кіностудії побудовано кілька будинків і навіть центр вигаданого містечка. Ідея могла б полягати в тому, щоб продемонструвати учасникам заходу, як працює роботаксі.

Останні новини:  4 бюджетних авто з пробігом, які можна купити майже в ідеальному стані

Незважаючи на те, що Tesla зазвичай використовує власні локації, це не перший раз, коли Tesla проводить захід у голлівудській студії. Коли у 2016 році компанія вперше представила сонячні панелі для дахів будинків, захід проходив на території Universal Studios, що лише за кілька кілометрів від студії Warner Bros., де вже за місяць покажуть новий електромобіль на автопілоті.

autogeek.com.ua

Останні новини:  Особлива увага на РФ та Індію: уряд Китаю рекомендував автовиробникам не інвестувати у заводи закордоном





1111529