Настя Каменських публічно зізналася, чи збирається розлучатися з чоловіком

01.07.2024   17:00    1316

Їх історія розпочалася ще в далекому 2006 році, коли артисти створили легендарний дует “Потап і Настя”.

Майже одразу співаків почали підозрювати у романтичних звʼязках, оскільки у кадрі вони виглядали дуже гармонійно та інколи навіть пристрасно. І як можна було не звернути увагу на таку соковиту красуню, як Каменських? Проте чутки про стосунки артисти спростовували, адже Потап був одружений, а Настя не відмовлялася від інтрижок з різними хлопцями.

Потап і Настя Каменських довго заперечували свої стосунки

З самого початку кар’єри дуету “Потап і Настя”, їхня хімія на сцені не залишала байдужими нікого. Спільні виступи, інтригуючі погляди та теплі обійми викликали у шанувальників припущення про можливий роман між артистами. Однак, на той час Потап був одружений з Іриною Горовою, і обоє артистів постійно заперечували будь-які романтичні стосунки між собою.

Останні новини:  Кайлі Дженнер показала, як виглядає без косметики

Час показав, що підозри шанувальників не були марними. У 2019 році Потап та Настя офіційно одружилися, нарешті розкривши свої почуття на публіці. Це стало великим сюрпризом для багатьох, але разом з тим підтвердженням того, що кохання дійсно існує. Новоспечена пара не соромилась публічно проявляти кохання та пристрасть, радувати шанувальників спільними світлинами та теплими постами в соціальних мережах.

Останні новини:  Дар’я Легейда 3 роки заміжня, але з чоловіком Дмитром Совою майже не жили разом
Настя Каменських з чоловіком Потапом

Однак, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, спільні світлини Потапа та Насті перестали зʼявлятися у мережі. Фанати помічали, що Настя проживає одна без чоловіка, пара не зʼявляється разом на публічних заходах та не згадує одне про одного у соціальних мережах. Це стало підґрунтям для пліток, що зірковий шлюб знаходиться на межі краху. Мережею почали ширитися статті, що відома пара розлучається, а Потап і Настя вперто продовжували мовчати про це.




Лише нещодавно Настя Каменських вирішила розставити всі крапки над “і” та дати офіційний коментар стосовно своїх стосунків з чоловіком.

“Я багато разів розставляла крапки над і. Ми не розлучилися, ми не розлучаємося, ми навіть ніколи не робили таку заяву, нічого не було, щоб подумали, що ми розлучаємося. Я всім глядачам кажу, що коли я захочу розлучитися зі своїм чоловіком, я особисто про це повідомлю”, – наголосила Настя.

Особисте життя зірок завжди було і буде в центрі уваги публіки. Чутки та спекуляції — це невід’ємна частина шоу-бізнесу. Але врешті-решт, лише самі зірки знають правду про свої стосунки.

Останні новини:  Софія Вергара помічена на побаченні з красенем-лікарем


odnaminyta.com