Топ-5 скажених чуток про Марію Яремчук, які гуляють Інтернетом

03.07.2024   20:30    323

У Марії Яремчук виявилася купа претензій до тих, хто розповсюдив про співачку інформацію, яка виявилася не завжди правдивою. По-перше, доньку Назарія обурили дії працівників перинатального центру в Чернівцях, які порушили медичну таємницю й злили інфу про пологи.

Яремчук просила тримати цю новину в таємниці, але не вийшло – всі дізналися про те, що Марія стала мамою. Оскільки знаменитість ніколи не показувала широкому загалу свого чоловіка й не оприлюднювала кадрів із весілля, всі вирішили, що батьком сина є саме Олександр Пономарьов.

Останні новини:  Дар’я Трегубова розповіла про зміни в особистому житті

Артист останнім часом говорить, що його серце не вільне, але обраницю нікому не показує. А оскільки Марія, коли брала участь у “Голосі країни”, була в команді саме Олександра та знаючи його пристрасть до брюнеток, усі й домислили, що ця дитинка має причетність до Пономарьова.

Обурила Марію й поведінка зведеного брата Дмитра Яремчука, який підлив олії у багаття, розповівши, що у них доволі “специфічні стосунки”. Мовляв, родич привітав породіллю з народженням первістка у Вайбері, але вона не відповіла.

Останні новини:  54-річна Дженніфер Лопес знялася без бюстгальтера в новій фотосесії

Своєю чергою артистка відзначила, що вони з Дмитром практично не спілкуються. Вона його привітання в очі не бачила. Та й сама ніколи не стежить за особистим життям двох старших братів і нікого з них не вітала з появою нащадків. До Дмитра в Марії є застарілі образи та претензії:

“Чувак роки забирав все роялті з татових пісень, мені ні копійки не перепадало, а тепер я йому ще й винна”.

Співачка попросила не порушувати її особистісних кордонів, не втручатися в життя та не розповсюджувати нісенітниць.





odnaminyta.com

Останні новини:  Відбулась прем'єра популярного фільму Нікчемний Я 4