Які речі не можна зберігати на балконі

03.07.2024   21:00    410

На балконі можна зустріти будь-які предмети, які не вміщаються у квартирі

Люди звикли, що на балконі можна тримати будь-які речі, що не знаходять місце у квартирі. Тут можна зустріти санки, лижі, банки для консервування, старі шини та одяг, який давно пора викинути, але він дорогий, як пам’ять. Краще трішки помізкувати і зробити це місце робочою зоною.

Останні новини:  Як використовувати сіль при вирощуванні буряків

Перетворювати балкон на склад, це досить погана ідея. Зараз люди навпаки намагаються зробити з нього додаткове місце, встановлюють шафи, роблять оранжерею чи місце для релаксу і читання книг. Адже як приємно встати зранку, зробити горнятко запашної кави і посидіти на балконі у тиші споглядаючи на вулицю.

Які речі не можна зберігати на балконі

Легкозаймисті матеріали та речовини. Заборонено зберігати аерозолі, балони з газом, ємності з пальним, лакофарбові матеріали. На балкон потрапляють прямі сонячні промені, тому це може стати причиною пожежі.

Тяжкі предмети. Балкон — не місце для зберігання важкої дубової шафи, пралки чи мотоцикла, адже велике навантаження на конструкцію може спричинити навіть обвалення. Зберігати важке спортивне обладнання також не найкращий варіант.

Останні новини:  Поради та лайфхаки для ефективного видалення бруду з жалюзів

Електросамокат. На балконі можуть бути значні перепади температури, а взимку це негативно вплине на стан акумулятора.

Одяг та взуття. Зберігання речей на балконі може призвести до появи цвілі, неприємного запаху, адже тут може бути досить висока вологість. Шкода, якщо з початком сезону ви виявите, що все доведеться викинути.