Дар’я Легейда 3 роки заміжня, але з чоловіком Дмитром Совою майже не жили разом

02.07.2024   22:30    1074

Дар’я Легейда у серпні відзначатиме 3-річчя подружнього життя. Але що це таке насправді, акторка поки що не усвідомила, оскільки по суті з чоловіком поряд увесь цей час майже не була.

Дар’я Легейда є акторкою театру Франка. Її можна побачити у серіалі “Кріпосна”, у фільмі “Крашанка” та багатьох інших стрічках. Нині знаменитості 30 років, і вона радіє, що жива й вижила під час подій 2022 року.

Останні новини:  Кенсінгтонський палац повідомив про боротьбу Кейт Міддлтон з раком

Дар’я переважну більшість часу проводить наодинці, оскільки батьки нині перебувають у різних містах, а чоловік Дмитро Сова служить у лавах ЗСУ. Легейда іронічно посміхається:

“За роки сімейного життя я так і не навчилася сімейного життя”.

У серпні 2021 року відбулося пишне весілля двох акторів. До цього вони не дуже часто були разом. За 2 місяці знайомства Дмитро освідчився, ще 7 місяців тривала підготовка до дійства.

Останні новини:  Донька Мадонни одягла ефектну рвану сукню на показ Marc Jacobs

У цей час закохані не були разом, оскільки Сова знімався у серіалі в Чорноморську. Після розпису благовірний знову повернувся до приморського міста, щоб завершити проєкт. Зовсім трішки закохані були разом, а потім почалося повномасштабне вторгнення.

Пара активно взялася до волонтерства, на власні гроші відкривши цех із пошиття військового одягу. Спочатку Дмитро записався до ТрО, а у 2023 році пішов служити. Тож вони знову розсталися.




Тож Дар’я має відчуття недосім’ї з одного боку, хоча з іншого вона точно знає – подружній зв’язок між нею та чоловіком таки присутній. Тож коли закінчиться війна, у них із Дмитром має розпочатися процес притирання один до одного, як у молодят. Закоханими вони були, а от щастя подружнього життя поки що, на жаль, не зазнали.

Останні новини:  Дочку Сьюзен Сарандон захейтили за шалене декольте весільної сукні


odnaminyta.com