Новий Citroen C3 Aircross готується до світової прем’єри

18.06.2024   20:38    384

19 червня усі поціновувачі та шанувальники Citroen зможуть зустріти найбільш очікувану новинку французької марки – новий Citroen C3 Aircross, який стане 7-місним кросовером.

Радикально змінивши підхід до ринку компактних кросоверів, Citroen також повністю переосмислив власний автомобіль Citroen C3 Aircross. Відтепер у своєму європейському варіанті цей абсолютно новий кросовер використовує платформу Smart Car, що вперше в Європі була представлена на моделі Citroen C3 та дозволяє створювати автомобілі з дуже привабливою ціною.

Останні новини:  Рада підтримала нову заборону для автомобілістів в Україні

Серед інших особливостей нового Citroen C3 Aircross, варто відзначити нову стилістичну ідентичність бренду та використання пізнаваного фірмового дизайну як ззовні, так і всередині автомобіля. Новий Citroen C3 Aircross втілює ідею справжнього SUV: він пропонує відчуття захисту та безпеки, міцну конструкцію, легкий доступ в салон, а також динамічний та сучасний стиль. Новий Citroen C3 Aircross приваблює не лише дизайном, але й своїм просторим салоном: він може бути 5- або навіть 7-місним – дуже рідкісна пропозиція в класі компактних кросоверів!

Останні новини:  Названо автомобілі, які дуже швидко знецінюються

Більше деталей ви зможете дізнатися безпосередньо під час онлайн-презентації, що відбудеться 19 червня о 14:00 на офіційному YouTube-каналі Citroen. Також, підписуйтесь на новини бренду Citroen в Україні, аби завжди буду в курсі оновлень бренду та майбутніх новинок для нашого ринку.


avtomir.ua