Княгиня Монако Шарлін продемонструвала елегантний комбінезон з мереживом (фото)

27.06.2024   00:10    1917

Монарша персона відвідала захід перед олімпійськими іграми 2024, які пройдуть у Парижі. На концерті вона зʼявилася без чоловіка та дітей.

 

Княгиня Монако Шарлін вийшла у світ у чорному елегантному образі. Знімки зʼявилися на сторінці монаршої родини в Instagram.

Напередодні Її Величність відвідала концерт у Сорбонні на честь 130-річчя заснування сучасних Олімпійських ігор та олімпійського руху. Для заходу дружина князя Альбера ІІ обрала чорний комбінезон з мереживними рукавами від ліванського дизайнера Елі Сааба. Вбрання мало розкльошені штани та підкреслювало фігуру мами двох дітей.

Останні новини:  Анна Неплях показала схудлу фігуру в дуже спокусливій білизні (фото)

«Цей філармонійний концерт, організований Асоціацією сім’ї П’єра де Кубертена і зокрема її президентом пані Александрою де Навасель де Кубертен, відбувся у Великому амфітеатрі Сорбонни, в присутності багатьох особистостей, таких як президент Міжнародного олімпійського комітету пан Томас Бах, президент Національного олімпійського та спортивного комітету Франції Девід Лаппартьєн та голова оргкомітету літніх Олімпійських та Паралімпійських ігор Париж 2024 пан Тоні Естанге», — розповіли в пресслужбі княгині Шарлін.

Зазначимо, що Пʼєр де Кубертен — ініціатор відродження букви і духу давньогрецьких Олімпійських змагань.

Останні новини:  Стильні Сара Джессіка Паркер і Крістін Девіс гуляють Нью-Йорком (фото)
Княгиня Шарлін

На концерті Шарлін зʼявилася без князя Альбера ІІ та двох їхніх дітей — принца Жака та принцеси Габріелли.




Зокрема, колишня плавчиня та олімпійська чемпіонка додала до образу лаконічні сережки та темне взуття.

Свого часу дружина князя Монако сама виступала на Олімпійських іграх та інших змаганнях за ПАР. На одних з них Шарлін і познайомилася із сином княгині Грейс Келлі.

Останні новини:  Зірку Сутінків Роберта Паттінсона помітили на прогулянці з новонародженою дочкою та дружиною (фото)