Volkswagen випустив абсолютно новий Golf R

27.06.2024   00:22    813

З початку 2025 року, після виходу оновленого Golf Mk8.5, багато людей очікували на нову версію Golf R. Volkswagen нарешті представив цей модернізований і потужніший автомобіль, розкривши деталі його технічних удосконалень.

Оновлений 2,0-літровий чотирициліндровий турбодвигун тепер розвиває 329 кінських сил, що на 14 к.с. більше, ніж у попередньої моделі. За словами VW, це покращення потужності дозволяє хетчбеку розганятися до 100 км/год за 4,6 секунди. Автомобіль комплектується повним приводом і семиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням, а також системою розподілу моменту, що крутиться. За наявності опціонального пакета Performance максимальна швидкість досягає 267 км/год, що робить цей Golf R одним із найшвидших автомобілів Volkswagen нарівні з Arteon R Shooting Brake.

Останні новини:  Презентовано найменший та найдешевший електрокар Hyundai Inster 2025 - ціна та фото

Без пакета Performance швидкість обмежена до 250 км/год. У дизайні Golf R з’явилися нові фари LED Plus з підсвіченим логотипом, оновлений аеродинамічний передній бампер з елементами для охолодження гальм у глянцевому чорному кольорі, стандартні задні світлодіодні фари, чорний дифузор і чотири вихлопні труби. Стандартно автомобіль комплектується 18-дюймовими колесами Jerez, а опціональний пакет Performance додає великий задній спойлер, 19-дюймові колеса, G-метр, GPS-таймер для заїздів і два нові режими водіння — Special і Drift, налаштовані спеціально для Нюрбургрингу.

Інтер’єр оновленого Golf R оснащений 12,9-дюймовим сенсорним екраном мультимедійної системи і 10,2-дюймовою цифровою приладовою панеллю VW Digital Cockpit Pro , а також оновленими регуляторами гучності і температури, що підсвічуються.

Останні новини:  Розкішний спільний седан Geely та Volvo за 54 000$ з’явився в Україні

Європейським покупцям також пропонується Golf R Black Edition із затемненими логотипами VW та R , чорними гальмівними супортами, 19-дюймовими чорними колесами Estoril та чорними вихлопними трубами. Ця версія стандартно оснащена матричними фарами IQ.Light LED та пакетом Performance. Volkswagen також вводить нові 19-дюймові ковані колеса Warmenau, на 8 кг легше за стандартні легкосплавні.

Продаж оновленого Golf R почнеться в Європі в червні, а потім модель з’явиться на інших ринках. Ціна за 2024 рік із механічною коробкою передач становить 46 890 доларів, проте цей варіант буде знятий з виробництва у 2025 році. Автомобіль з автоматичною трансмісією коштуватиме від 47690 доларів.





uamotors.com.ua

Останні новини:  Виїде на дороги за два роки: Rimac представив автономне робототаксі під назвою Verne