Jeep готує щонайменше три новинки

16.06.2024   00:01    706

Американська компанія Jeep пообіцяла до 2027 року вивести на ринок щонайменше три нові моделі, причому продаватимуться вони не лише на домашньому для бренду ринку, а й на європейському.

Першим дебютантом стане нове покоління моделі Jeep Renegade. Компактний кросовер у своїй другій генерації перетвориться на електромобіль, причому він має стати бюджетною моделлю для широкого кола клієнтів за стартової ціни від 25 тисяч доларів.

Останні новини:  Штраф за перевезення каністри з паливом: обмеження та правила

Не виключена і поява версій з двигунами внутрішнього згоряння, але поки що вони офіційно не підтверджені.

Другою новинкою стане третє покоління моделі Jeep Compass, проте жодної інформації про цей автомобіль поки що немає. Щодо третього дебютанта, то невідомо навіть його ім’я — компанія позиціює цю машину як «новий ключовий кросовер». Ймовірно, це буде наступник Jeep Cherokee, доступний у різних версіях з різними типами силових установок.

Jeep також пообіцяв оновити всі свої моделі – Wrangler, Gladiator, Grand Cherokee, Grand Cherokee L, Wagoneer та Grand Wagoneer – не буде рестайлінгу тільки в електричних Recon та Wagoneer S, які на цей момент застаріти просто не встигнуть.

Останні новини:  Експерти назвали фатальні помилки водіїв під час зупинки автомобіля поліцією

avtomir.ua