Volkswagen Tayron замінить Tiguan Allspace у Європі

Вчора,   22:01    253


Volkswagen представив заміну Tiguan Allspace




Компанія Volkswagen представила заміну Tiguan Allspace. Тепер замість нього продаватимуть модель Tayron другого покоління, яка отримала багате оснащення та сім силових установок на вибір.

Версія для Європи отримає салон на п’ять або сім місць, плюс широкий перелік стандартного оснащення. До нього увійдуть дев’ять подушок безпеки, тризонний клімат-контроль, фонове підсвічування салону з 10 кольорами, цифрова панель приладів, світлодіодні фари, підсвічені логотипи спереду та ззаду та сонцезахисні шторки задніх дверей.

Останні новини:  Нову недорогу модель Kia показали у мережі до прем’єри

Список опцій буде не меншим. Тут є адаптивні двоклапанні амортизатори DCC Pro, панорамний дах, голосовий помічник IDA з підтримкою ChatGPT, напівавтопілот Travel Assist, аудіосистема Harman-Kardon та багато іншого.

На старті Tayron запропонують з чотирма силовими установками на вибір, потім підтягнуться й інші агрегати. У гаму увійдуть дві гібридні системи eHybrid (204 та 272 к.с.), eTSI 1.5 (150 к.с.), дві дизельні (150 та 194 к.с.), а також дві бензинові «четвірки» (204 та 265 к.с.) об’ємом два літри.

Останні новини:  Від 65 000 євро: електромобіль Tesla Model Y отримає третій ряд крісел

Обидва бензинові мотори та «старший» дизель можна буде поєднувати з повним приводом 4Motion, решта йде з переднім. Коробка передач у всіх Tayron – 7-ступеневий «робот» DSG. Базовий Tayron Life з eTSI 1.5 у Німеччині коштуватиме 45-475 євро.


avtomir.ua