Показали новий 7-місний позашляховик Mitsubishi

Вчора,   22:31    466

Mitsubishi готує до дебюту новий семимісний позашляховик, який наразі існує у вигляді концепт-кару. Хоча офіційної назви поки що немає, деякі журналісти припускають, що модель може отримати назву Adventure, новий Pajero Sport або трирядний XForce. Розробники тримають деталі проєкту в секреті, але дизайнери з Top Gear створили рендери можливого зовнішнього вигляду новинки.

Останні новини:  Близько 380 млн грн СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам за 9 місяців 2024 року

На неофіційних зображеннях автомобіль демонструє знайомий стиль Dynamic Shield з великою квадратною решіткою радіатора, що відрізняється від трапецієподібної форми моделі XForce. Профіль виглядає м’язистішим завдяки пластиковим розширювачам колісних арок, що надає позашляховику агресивного вигляду.

Задня частина, зображена на рендерах, нагадує бюджетний кросовер XForce, з номерним знаком на задніх дверях і чорними стійками, які створюють ефект “даху, що витає”.

Показали новий 7-місний позашляховик Mitsubishi (Фото)
Фото: topgear.com

Технічні характеристики новинки поки не розкриваються, але ймовірно, що вона використовуватиме 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 104 к.с., знайомий за моделями Xpander та XForce. Можливий також гібридний варіант із 1,6-літровим двигуном і електромотором, що забезпечують сумарну потужність 114 к.с.

Очікується, що новий семимісний позашляховик отримає незалежну передню підвіску McPherson і торсіонну балку ззаду, яка дозволить встановити сидіння третього ряду. Прем’єра автомобіля запланована на 2025 рік.

Останні новини:  В Україні з’явиться нове обмеження для водіїв


nnews.com.ua