BMW 2 серії Gran Coupe оновився для 2025 року

Сьогодні,   00:21    254
Друге покоління BMW 2 серії Gran Coupe оновилось для 2025 модельного року, а 2,0-літровий чотирициліндровий двигун став потужнішим.

Рестайлінговий BMW 2 серії Gran Coupe дебютував після того, як влітку презентували стандартну 2 серію. Оновлений седан, який з’явився сьогодні, має оновлений зовнішній дизайн, оновлену салон із новітніми технологіями та вдосконалені силові агрегати, які виробляють більше кінських сил. 

BMW 2 серії Gran Coupe 2025 року

2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом продовжує встановлюватись на Gran Coupe 2-ї серії 2025 року, який має переглянуту геометрію згоряння, систему подвійного вприскування тощо. Він видає 241 кінську силу у варіантах 228 sDrive та xDrive та 312 к.с. у M235 xDrive, тоді як обидві версії забезпечують однаковий крутний момент. 

Останні новини:  Гібридний люкс: у Парижі показали серійний преміальний седан Hongqi L1

BMW також замінила восьмиступінчасту автоматичну коробку передач на семиступінчасту коробку передач з подвійним зчепленням. Новинка отримає функцію M Sport Boost, коли оснащений пакетом M Sport, який змінює налаштування автомобіля на максимальне прискорення, яке водій активує, потягнувши лівий пелюст перемикання передач протягом однієї секунди. 

BMW 2 серії Gran Coupe 2025 року

Усередині Gran Coupe отримав вигнутий дисплей BMW, який працює під керуванням BMW OS 9. Він також має новий селектор передач, бездротовий зарядний пристрій і стандартну звукову систему Harmon/Kardon із 12 динаміками. Перфорований матеріал Veganza, як і нові спортивні сидіння з підігрівом, є стандартними. Масаж передніх сидінь доступний вперше. 




BMW почне виробництво другого покоління 2 серії Gran Coupe на заводі в Лейпцигу (Німеччина) пізніше цього року. 

Останні новини:  Peugeot представила у Парижі дві нові версії E-3008 та E-5008

Пропонуємо переглянути фотогалерею новинки, а детальний матеріал про характеристики чекайте незабаром. 


motorcar.com.ua