Нову недорогу модель Kia показали у мережі до прем’єри

Сьогодні,   07:21    125

Нову недорогу модель Kia EV4 2026 модельного року показали у мережі до прем’єри. Електрокар виїхав на дорогу. Відомо, що покупці отримають два варіанти – седан та хетчбек.

Електромобіль під час ходових випробувань виявили на каналі CarSpyMedia, пише Оbozrevatel. Це невеликий седан, завдяки якому компанія розширить лінійку своїх електрокарів. У ній поки що домінують кросовери. Вже відомо, як виглядатиме новинка.

Останні новини:  Названі найпопулярніші нові дизельні авто в Україні

Автомобіль раніше показували як концепт. Незважаючи на те, що прототип тестують із закамуфльованим кузовом, дизайн моделі не секрет. Силует нового Kia EV4 виконали у стилі купеподібного седана, що нагадує фастбек. Тобто машина виглядає дуже динамічно та присадкувато.

Дизайн відповідає сучасним тенденціям електричної лінійки виробника. Світлотехніка зібрана з ефектних тонких елементів, на кузові – безліч площин і геометричних ліній, що перетинаються.

Останні новини:  Гібридний люкс: у Парижі показали серійний преміальний седан Hongqi L1

У рух новий електрокар Kia EV4 будуть наводити батарейні блоки ємністю від 58 до 77 кВтг. Тобто можна розраховувати на запас ходу близько 500 км у топовому варіанті. У продажу – з 2025 року за орієнтовною ціною 35 000 доларів.


newsauto.com.ua