Настя Каменських показала, хто обіймає її в ліжку, коли поряд немає Потапа

Сьогодні,   00:00    139

Відома українська співачка Настя Каменських показала, в чиїх обіймах проводить осінні вечори, коли її чоловік Потап по своєму проводить час за кордоном.

Настя Каменських усім добре відома українська співачка, яка завжди привертала увагу до себе. Раніше її пісні миттєво ставали хітами, і мільйони українців співали їх напам’ять. Її музична кар’єра розвивалася швидко, а кожен новий трек здобував популярність.

Українська співачка Настя Каменських розсекретила, хто її обіймає вечорами

Однак останнім часом Настю більше обговорюють не через її музику, а через її відверті образи та особисте життя. Скажімо, що популярність артистки попадає під категорію “чорний піар теж піар”. Співачка завжди любила експериментувати зі стилем та часто з’являлася на сцені в яскравих і навіть провокаційних костюмах. Це викликає багато суперечок, і одні люди підтримують її сміливість, тоді як інші критикують.

Останні новини:  Анна Саліванчук отримала диплом психолога та показала фото з випускного

Настя Каменських чесно зізналась, хто її зігріває вечорами

Але ще більше за відвертість Насті цікавить публіку її шлюб з відомим продюсером і репером Потапом, з яким вони одружилися в 2019 році. Останнім часом пішли чутки, що їхні стосунки на межі розлучення. Це тому, що вони перестали з’являтися разом на публічних заходах і не публікують спільних фото. Ба більше, деякі говорили, що Потап зрадив Насті з їх спільною подругою Анею Андрійчук. Однак жодних доказів цих чуток немає, і вони так і залишилися плітками. Хоча, спростувань цих пліток також не було і все залишилося на розсуд публіки.




Нещодавно Настя опублікувала фото, на якому показала, з ким проводить осінні вечори, коли чоловіка немає поруч. Вона написала:

“У такі похмурі дні найкраще зігрівають обійми. Ми з Мімусею це перевірили”.

Каменських показала, хто обіймає її в ліжку

Мімі – це її улюблена собака породи бішон фрізе. Настя дуже любить свою собачку і часто бере її з собою в подорожі та публікує у соціальних мережах.

Останні новини:  Провал Бреда Пітта в кіно неймовірно потішив Анджеліну Джолі


odnaminyta.com