Renault перевипустила Renault R17 – легенда 70-х тепер електрокар

15.09.2024   17:31    159

Днями компанія Renault опублікувала тизерне зображення, що віщує появу чергової новинки. Її офіційна презентація відбудеться у рамках Паризького автосалону, який відкриється у жовтні. Після публікації першого тизера в Мережі з’явилася інформація, що французька компанія готується до презентації нового Renault R17 2025 року. Про це пише Wheel-news.

Тепер виробник це підтвердив. Французька компанія повертає на ринок модель R17, що випускалася у 1970-х роках. Зазначимо, що це буде четвертий ретро-кар, створений Renault останнім часом. Компанія опублікувала офіційну фотографію, що розкриває зовнішність новинки. Також виробник розкрив деякі подробиці про технічну частину.

Останні новини:  Презентовано новий Volkswagen T7 Transporter: подробиці та характеристики

Автомобіль представлений у класичному стилі, в якому випускався Renault R17 у 1970-х роках. При цьому у моделі з’явилася сучасна оптика у вигляді тонких світлодіодних смужок. Новинка зберегла дещо незграбний кузов хетчбека з досить різкими переходами між окремими деталями. Примітно, що салон також оформлений в ретро-стилі. Але Renault розмістила замість цифрових пристроїв кілька компактних екранів.

Ще один ретро-кар також буде випущений тільки з електродвигунами. Показаний концепт оснащується 270-сильним електродвигуном. Але Renault вже заявила, що серійний хетчбек отримає найменш потужний агрегат.

Останні новини:  Peugeot E-3008 та E-5008 отримали версії з рекордним запасом ходу


newsauto.com.ua