Названо 4 бюджетних авто, з якими ви забудете про поломки і витрати

15.09.2024   19:00    198

Придбання автомобіля завжди пов’язане з ризиками. Особливо, якщо людина не заглиблюється у пошуки та не бажає орієнтуватися на моделях, які відповідають її бюджету. Так, перекупник з 15-річним стажем поділився інформацією щодо вибору машини з пробігом. Він розглянув варіанти, покупка яких дозволить вкластися у суму 400 000 гривень, не доставляючи проблем у майбутньому.

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra

У цьому бюджеті цю модель можна назвати оптимальним варіантом для придбання з огляду на співвідношення ціни, якості та рівня комфорту. Автомобіль досить надійний і недорогий в утриманні. Не вимагає від власника якихось зайвих витрат та дозволяє наїздити справді значні пробіги при своєчасному обслуговуванні. Орієнтуватися в даному випадку можна на покупку Elantra 2012-2017 років виробництва в хорошому стані, в тому числі і з автоматичною трансмісією.

Останні новини:  Український виробник випустив два спецавтомобілі для комунальників

Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze
Привабливий зовні та непогано укомплектований автомобіль з міцними агрегатами та значним запасом міцності. При своєчасному обслуговуванні легко дозволить власнику проїхати 350 і навіть понад тисячу кілометрів пробігу. На сьогоднішній день у бюджеті до 400 000 гривень можна буде розглянути варіант із покупкою Cruze у першому поколінні 2012 – 2018 років виробництва в дуже хорошому стані. У тому числі і з мотором об’ємом 1,8 літра та автоматичною трансмісією.

Останні новини:  «Автогаз» за 40 гривень: коли та як це може вплинути на український автомобільний ринок

Ford Fiesta

Ford Fiesta
На тлі більшості інших однокласників ця модель виглядає менш цікаво і зустрічається не часто на дорогах громадського користування. При цьому не можна не відзначити, що вона вийшла дуже вдалою, надійною та недорогою в утриманні. Тут є відразу кілька модифікацій на вибір, які можна розглянути для покупки в залежності від свого стилю водіння та переваг у динаміці. Автомобіль досить економічний та розрахований на значний ресурс. За 400 тисяч гривень в наші дні можна купити Fiesta 2014 – 2019 років випуску.

Останні новини:  В Україні прогнозують падіння продажів авто з пробігом

Opel Astra

Opel Astra




В принципі дуже непоганим варіантом для придбання можна буде назвати і цей автомобіль, якщо розглядати для покупки класичний варіант на “механіці” або АКПП з 1,6-літровим бензиновим двигуном. У таких модифікаціях Astra завдає мінімум проблем власнику. Не потребує великих витрат на утримання і дозволяє стабільно наїздити по 300 і більше тисяч кілометрів пробігу. Розглянути можна варіанти 2015 – 2016 років виробництва в гідному стані.

Запис Названо 4 бюджетних авто, з якими ви забудете про поломки і витрати спершу з’явиться на Wheel News.


wheel-news.com