Електричний Peugeot E-2008 вже прямує в Україну

15.09.2024   18:31    542

Повністю електричний кросовер PEUGEOT E-2008 помітно оновився ззовні та став ще кращим всередині. Завдяки збільшенню акумулятора та потужності електромотору, відтепер Новий PEUGEOT E-2008 може запропонувати більший пробіг, при цьому пропонуючи ще більше потужності та, відповідно, ще більше задоволення від керування! Зустрічайте новинку PEUGEOT E-2008 уже незабаром в Україні – будьте серед перших, хто зможе отримати всі переваги та заряд бадьорості від цього стильного електромобіля!

Оновлений компактний кросовер PEUGEOT E-2008 підіймає задоволення від водіння на новий рівень. Адже він вдало поєднує оптимальні розміри для міських вулиць, просторий салон та достатньо місткий багажник, гарний комфорт та легку керованість – і додає до цього усі переваги електроприводу: тишу під час руху, відсутність викидів вихлопних газів, швидкі прискорення завдяки високому крутному моменту електродвигуна. Дізнайтесь більше про всі переваги Нового PEUGEOT E-2008 на офіційному сайті Бренду в Україні. Особливо радимо звернути увагу на наступні переваги:

Новий PEUGEOT Е-2008: виразний дизайн та покращена техніка

Електричний кросовер PEUGEOT E-2008 виглядає максимально стильно та динамічно. Завдяки оновленій передній частині з характерними потрійними LED-лініями «пазурі лева» та новому логотипу Бренду, Новий PEUGEOT E-2008 максимально швидко ідентифікується навіть в темний час доби і демонструє впізнаваний ДНК PEUGEOT!

Останні новини:  Фахівці назвали 8 автомобілів, які не зламаються навіть за 20 років експлуатації

Широка решітка радіатора та подвійні сіро-сріблясті елементи переднього бамперу підкреслюють сучасний дизайн електромобіля. А новітні колісні диски та змінені ліхтарі доповнюють образ й вигідно вирізняють новинку серед численних версій PEUGEOT 2008 – причому всі вони вже заслужили чимало схвальних відгуків від українських покупців.

Проте Новий PEUGEOT E-2008 точно зможе ще раз приємно вразити. Адже електричний кросовер змінився не лише ззовні, але й всередині. По-перше, Новий PEUGEOT E-2008 отримав збільшений акумулятор – тепер його ємність сягає 54 кіловат-годин проти 50 кіловат-годин у версії до оновлення. По-друге, також встановлено новий та більш потужний електромотор – віднині пікова потужність може сягати 115 кВт або 156 к.с. проти 100 кВт або 136 к.с. раніше.




Завдяки цьому, Новий PEUGEOT E-2008 відтепер може подолати до 406 км на одному повному заряді акумулятора. При цьому, електродвигун з крутним моментом 260 Нм забезпечує прискорення 0-100 км/год. за 9 секунд, що робить електромобіль PEUGEOT E-2008 найбільш динамічним варіантом кросовера PEUGEOT 2008 серед всіх доступних в Україні. Нарешті, варто відзначити максимальну швидкість руху PEUGEOT E-2008 на рівні 150 км/год. А також – максимальну швидкість заряджання акумулятора, що дуже важливо для електромобіля: лише близько 30 хвилин за умови зарядки акумулятора в межах 20-80% (при використання зарядних станцій потужністю 100 кВт) або близько 5 годин для повної зарядки акумулятора (при використання WallBox та завдяки вбудованому зарядному пристрою потужністю 11 кВт).

Останні новини:  Армія РФ почала використовувати в Україні вантажівки МАЗ білоруського виробництва

Зробить запит комерційної пропозиції у офіційних дилерів Бренду – дізнайтесь про всі особливості електромобіля PEUGEOT E-2008 або запишіться на тест-драйв, щоб власноруч пересвідчитись у перевагах різноманітних моделей PEUGEOT.

Новий PEUGEOT Е-2008 пропонується одразу в максимальній комплектації GT

Електричний кросовер PEUGEOT E-2008 пропонується на ринку України в комплектації GT, яка вирізняється дуже широким переліком обладнання для безпеки та комфорту. Серед численних систем та функцій, окремо варто відзначити наступне обладнання для безпеки: фронтальні та бокові подушки безпеки, бокові шторки безпеки, адаптивний круїз-контроль з функцією повної зупинки, система попередження про зіткнення та екстреного гальмування, активна система утримання в смузі руху, розпізнавання дорожніх знаків, моніторинг «сліпих зон» дзеркал.

Для вашого комфорту встановлено наступний перелік обладнання: безключовий доступ та запуск двигуна, клімат-контроль, передні та задні датчики паркування, камера заднього огляду 180 HD-формату, оздоблення салону Alcantara. Серед унікальних опцій для даного класу авто варто відзначити сидіння з масажем та електричним регулюванням положення (сидіння водія), підігрів передніх сидінь, бездротова зарядка для мобільних телефонів, концепція організації простору салону Peugeot i-Cockpit та 3D цифровий кластер панелі приладів, сенсорний 10-дюймовий екран, підтримка Apple CarPlay та Android Auto, передні світлодіодні фари Full LED та адаптивне дальнє світло.

Останні новини:  Топ-5 уживаних кросоверів вартістю до 30 000 євро: надійні та доступні

І звичайно дана комплектація пропонує наступне: система автоматично вмикання фар та двірників, 18-дюймові легкосплавні колісні диски EVISSA з алмазним шліфуванням, рейлінги чорного кольору, дах чорного кольору, тонування заднього скла кришки багажника та скла вікон задніх дверей. Тому з упевненістю можна сказати, що дана комплектація отримала виключно найкращі функції та системи, аби задовольний всі потреби водія та пасажирів.

Також у якості опцій для Нового PEUGEOT E-2008 пропонується панорамний люк, фарба з ефектом «металік», фарба з ефектом «перламутр». А у якості аксесуарів – доступні різноманітні зарядні кабелі, сумка для зарядного кабелю тощо. Завітайте у фірмовий конфігуратор PEUGEOT та створіть електромобіль PEUGEOT E-2008 своєї мрії: змінюйте колір кузова, додавайте різноманітні опції, обирайте аксесуари – все без жодних обмежень і лише відповідно до власних побажань!

Вартість Нового PEUGEOT E-2008 GT 115/156 54 kWh – від 1 401 500 гривень

Звертайтесь до офіційних дилерів PEUGEOT щоб оформити попереднє замовлення на PEUGEOT E-2008 й отримати новинку серед перших в Україні або перегляньте онлайн склад автомобілів PEUGEOT в Україні та обирайте бажані моделі, що вже доступні для придбання в режимі «просто тут і зараз».


avtomir.ua