Наталія Могилевська розповіла, чим захоплюються її 2 доньки

Сьогодні,   20:00    279

Наталія Могилевська стала прийомною мамою для двох сестричок ще у 2022 році. Та на широкий загал відкрила таємницю лише цьогоріч. Тепер постійно ділиться новинами з життя родини.

49-річна Наталія Могилевська майже 2 роки виховує двох сестричок. За цей час Мішель і Софія стали для знаменитості немовби рідними. Про особливості виховання дівчаток зірка розповіла каналу “Київ 24”.

Наталія Могилевська розповіла про таланти доньок

Попервах співачка побачила маленьку Соню й вирішила взяти за доньку. А дізнавшись, що в дитини є ще й старша сестра, зрозуміла, що не можна роз’єднувати дівчаток:

Останні новини:  Дочка Алена Делона через місяць після смерті батька висловилася про життя без нього

“Я не планувала, чесно кажучи. Просто любов з першого погляду”.

Нині старшій сестрі 13 років, а молодшій минуло 4 рочки. Мала була у доволі жалюгідному стані. Вона не могла ходити, говорити, їсти самостійно. Для неї довелося багато дечого організовувати й допомагати.

Мішель якнайшвидше потребувала психологічної допомоги. Довелося пояснювати дитині, як потрібно ставитися до життя, комунікувати з дорослими, вибудовувати власні кордони й багато дечого іншого.

Останні новини:  Як виглядає донька Гаріка Кричевського – повна копія тата

Артистка й досі не наважилася показати в мережі обличчя дівчаток, хоча репортажі з родинного гніздечка робить регулярно. Новоспеченій матусі довелося й самій прочитати купу книжок із виховання дітей та на психологічні теми, щоб правильно вибудовувати стосунки.

Сестрички, адаптувавшись до нормальних умов життя, стали веселими й активними. Полюбляють співати й танцювати. Але таланту, потрібного для підкорення сцени, Наталія у доньках поки не бачить.

Останні новини:  Джессіка Біл відреагувала на вирок Джастіну Тімберлейку

Могилевська схиляється до думки, що Мішель та Соні краще даються фізичні вправи. Старша сестра обожнює грати у футбол. Спочатку ганяла м’яча з хлопчиками. Потім матуся записала дитину до жіночої футбольної команди.




Соня обожнює розвивати м’язи, бавлячись на ліжку, зверху якого вмонтована шведська стінка. Тож і вона, певно, обере для себе надалі якийсь вид спорту.


odnaminyta.com