54-річна Ірина Білик пофліртувала і вміло показала фігуру з усіх боків на лаконічному ч/б фото

Вчора,   22:00    904

Час від часу Ірина Білик радує шанувальників чорно-білими світлинами. Ось і цього разу вирішила поцікавитися, чи можна вважати флірт зрадою, але обрала для публікації доволі провокативну фотографію.

На чорно-білій світлині 54-річна жінка стоїть, притулившись спиною до стіни. Але що ми бачимо?! Знаменитість вбрана у колготки та спортивну куртку, що прикриває стегна, а спідниця повністю відсутня.

Ірина виставила вперед ліву ніжку, а пальчиком правиці торкається губів, неначе розмірковує над важливим для себе питанням щодо флірту та зради. На диво, шанувальники творчості Білик виявилися доволі мудрими у своїх міркуваннях. Тож пояснили співачці:

Останні новини:  Майкл Дуглас поділився враженнями від Києва, який побачив не таким, як очікував

“Флірт – твої особисті кордони”.

“Мабуть, це більше намір зради”.

“Це не зрада. Це самоствердження заради задоволення”.

“Це початок. Починається флірт з іншими, а далі в кого як…”

“Означає: не проти зрадити”.

Фоловери також оцінили сміливу світлину Ірини Білик:

“Яка красива жінка!”

“Дівчинка років 15-ти”.

“Роки тебе не беруть”.

Дісталася артистці й купа компліментів від шанувальників. Білик назвали “королевою”, “красунечкою”, “дуже гарною”. А думки щодо основного питання зірки розділилися приблизно навпіл – 50% відсотків категорично визнали флірт зрадою. Інша половина вважає, що це абсолютно не так.

Останні новини:  Даша Квіткова і Клавдія Петрівна ошелешили спільним треком на підтримку жінок-військових

Ассія Ахат, напевно, знає набагато більше про таємну природу міркувань пані Ірини, адже вони давні подружки. Але на цей раз вирішила обмежитися лише вподобайкою. Відзначили пост сердечком також інші знаменитості, зокрема, хрещениця Аліна Гросу та гімнастка Лілія Подкопаєва, з якою зірка нещодавно бачилася в Атланті.





odnaminyta.com

Останні новини: