Старший син Андрія Джеджули поряд, тепер і з донькою зустрівся

Сьогодні,   21:30    179

Врешті й до Андрія Джеджули дійшла ця радісна подія. Шоумен не бачив молодшу донечку більш як 10 місяців. Урешті довгоочікувана зустріч відбулася. Обоє – тато й доня – були на вершині щастя.

Андрій Джеджула має двох дітей від різних жінок. Первістка шоумену подарувала Санта Дімопулос. Вони довго сварилися після розставання за право опіки над Даніелем. Урешті хлопчик залишився з мамою.

Друга дружина Юлія Леус подарувала Андрію донечку Адель. Та і ці стосунки дуже швидко зійшли нанівець. Знову почалася судова тяганина через маленьку дитину. Джеджулу весь час не влаштовувала кількість годин, які йому дозволялося спілкуватися з рідною кровинкою.

Останні новини:  Стан тяжкохворого Брюса Вілліса різко погіршився

Андрій Джеджула врешті зустрівся з 3-річною донечкою

Повномасштабне вторгнення ще більше погіршило стосунки актора з колишніми. Санта та Юлія покинули Україну, забравши дітей, а дозволу в тата чомусь “забули” спитати. Тож знову почалися непорозуміння й скандали.

З Даніелем зараз, здається, все гаразд. Підліток навчається у Києві та має можливість спілкуватися з батьком досхочу. Натомість із 3-річною донькою Андрій Джеджула не бачився довгих 10 місяців.

Останні новини:  Даміано Давид із Maneskin здивував новим образом і анонсував сольну кар'єру

Урешті, поїхавши у відрядження за кордон, підлаштував графік від’їзду так, щоб заскочити на кілька годин у Варшаву й обійняти дитину. Адель хоч і зовсім маленька, але татуся пам’ятає.

Дівчинка з радістю отримала можливість обійняти й поцілувати батька. Відеоролик цієї зустрічі, який знаменитий чоловік виклав у своєму Інстаграм-акаунті, розчулює до сліз. Скільки українських родин нині змушені мешкати по окремо заради безпеки. Як чудово вони розуміють батьківські почуття!

Останні новини:  Американська ексдружина Володимира Кличка боялася виходити на вулицю через свій вигляд

Віталіна Ющенко підтримала радісного татуся, наставивши купу веселих смайликів під постом і назвавши дитину “малою Джеджулкою”. Хтось відзначив, що Адель дуже схожа на маму Андрія, тобто на свою бабусю. Всі одностайно побажали найріднішим людям щастя.





odnaminyta.com