5 несправностей в авто, за які не беруться працівники автомайстерень

25.08.2024   23:00    1347

Якщо водій звернувся усунути несправність, яка не принесе багато коштів для сервісного центру, фахівці здебільшого пропонують зробити заміну вузла повністю або постараються підвищити вартість робіт, використовуючи велику кількість деталей. Справа в тому, що оплата на станціях техобслуговування здійснюється відповідно до норми годин, а проведення змащення деталей та їх шприцювання може зайняти багато часу і коштувати недорого. Наприклад, у Toyota Land Cruiser виділено кілька десятків точок для змащування. Робота відноситься до брудних та малооплачуваних.

Останні новини:  В автомобільне пальне будуть додавати 5% біоетанолу з наступного року

Ремонт світлодіодної оптики можна зробити перепаявши несправні елементи. Однак у більшості випадків власникам пропонують заміну всієї фари, що на деяких автомобілях може досягати понад 30 тисяч гривень. Тоді як роботи коштують від 1 500 грн.

На старих машинах преміум-класу не люблять міняти привод ГРМ через необхідність демонтажу великої кількості вузлів. Несправності, які не мають вираженого характеру, теж не відносяться до бажаних, оскільки їх складно продіагностувати.

Оснащені роторним двигуном рідкісні моделі, наприклад Mazda RX-8, також намагаються не брати в роботу. Бо буває складно знайти достатньо інформації про те, як ремонтувати цей агрегат.

Останні новини:  Що робити, якщо килимок заблокував педаль акселератора в авто


wheel-news.com