У сервісних центрах МВС почали видавати нові посвідчення водія

13.09.2024   12:00    373


Водіям почали видавати посвідчення з додатковим елементом захисту, пише судово-юридична газета

Як розповів начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик, це новий зразок посвідчення водія, який містить три літери та шість цифр додаткового захисного елементу.

Ці засоби розроблені для того, аби зменшити випадки підробки посвідчень“, – зазначив він.

Останні новини:  Chery готує кросовер, схожий на Range Rover

За словами начальника ГСЦ МВС, усі видані раніше в сервісних центрах МВС документи залишаються дійсними, і громадяни можуть продовжувати ними користуватися. Однак, здійснювати обмін посвідчення необхідно, якщо закінчився термін дії водійського, якщо оновили свої анкетні дані або втратили документ.

Отримати дану послугу можливо як онлайн, так і фізично, звернувшись до будь-якого зручного сервісного центру МВС.

Останні новини:  Volkswagen презентував сьоме покоління Transporter та Caravelle

Щоб замовити послугу, необхідно мати при собі документ, який посвідчує особу, та ідентифікаційний код. А от медичну довідку для відновлення посвідчення під час дії воєнного стану мати при собі необхідності немає“, – зауважив Микола Рудик.

Для замовлення послуги онлайн необхідно: авторизуватися у Кабінеті водія або у застосунку Дія, обрати послугу “Обмін посвідчення водія” та вказати причину заміни документа. Далі обрати спосіб отримання – у будь-якому сервісному центрі МВС, у відділенні Укрпошти або кур’єром на вказану адресу.

Останні новини:  Зовнішність гібридного кросовера Renault Austral розкрили до прем’єри


chasdiy.org






1111529