Кішка прославилася, зірвавши інтерв'ю поліцейського

13.09.2024   12:44    2231

Дивовижні створіння – коти, часом складається враження, що це інопланетяни, які прибули на Землю з місією поневолити все людство. Як поводяться ці неймовірно милі, кумедні і в той же час свавільні тварини, можна дивитися годинами. Так на порталі Reddit величезну популярність отримав чотирилапий сміливець, який дозволив собі перервати поліцейського.

Служитель правопорядку вчасно, зважаючи на все серйозне, інтерв’ю буквально був атакований котом. Мабуть, тварині настільки хотілося уваги і ласки, що він не посоромився телекамер або присутності інших просто злетів на плечі поліцейського. При цьому кілька разів ударивши його по обличчю хвостом, показавши свої пухнасті «штанці», кіт пройшов з одного плеча на інше.

Останні новини:  Мільйонер-жартівник склав заповіт, від якого плакало ціле місто

Вітавши гостя, поліцейський не зміг стримати посмішки. Потім акуратно нахилився, щоб кіт стрибнув із його плеча. Ця ситуація втішила журналістку, вона навіть не намагалася стримати сміх.

На цю тему одразу посипалася маса жартів із серії: «Напад на правоохоронця у прямому ефірі» або «Був би злочин, якби кішка не передумала, помітивши камеру».

Останні новини:  Олень, що з'явився в магазин, налякав покупців і злякався сам (ВІДЕО)





1111529