67-річна Оксана Білозір похвалилася новими формами та оновленим обличчям

13.09.2024   11:00    1290

Артистці й політикині Оксані Білозір 67 років. Але останнім часом жінка неначе скинула зо 2 десятиліття, настільки моложаво виглядає. Дізнаймося, в чому секрет її молодості.

Співачка, нардепка колишніх скликань та ексміністерка культури Оксана Білозір останнім часом кардинально змінилася. При чому не в бік старіння, а навпаки. Народна артистка виглядає дуже й дуже привабливо.

Останні новини:  Мірошниченко пояснив, як реагує на хейт через усиновлення дітей
Секретами своєї краси Білозір поділилася з oboz.ua. Знаменитість розповіла, що останнім часом намагається обмежувати коло спілкування родинними зв’язками. Артистка має двох синів.

Андрій мешкає зі своєю родиною, а Ярослав живе з мамою. Додає радості й спілкування з трьома онуками, яким нині 15, 10 та 1,5 року. Ніхто з малечі не насмілюється назвати жінку бабусею. Кличуть тільки Оксаною.

В побуті артистці допомагає робітниця. Є ще є город, де вирощують усе без хімікатів. Городина, ягоди свої, а не покупні. Та Оксана Володимирівна вдома рідко харчується, оскільки не висиджується на пенсії, а постійно перебуває у русі. Головний принцип життя артистки:

“За своє життя я зазнала багато втрат, однак продовжую його любити”.

Білозір певна, що виглядає так гарно саме завдяки любові до життя. А ще знаменитість стежить за харчуванням. Їсть виключно корисні для здоров’я продукти, які особисто їй підходять.




Якщо таких немає, то не буде набивати живіт аби чим – просто поп’є води. Цей принцип виявився доволі дієвим, й артистка всього за пів року позбулася 15 кг ваги. Якщо когось не влаштовують її підходи, Білозір не зважає на це й продовжує їх дотримуватися.

Останні новини:  Дженіфер Еністон у сукні з перлів та кристалів оголила плечі на хіднику Emmy 2024


odnaminyta.com






1111529