Volkswagen вирішив відродити Amarok

12.07.2024   07:00    15

15-річний VW Amarok продовжує свою службу з новим дизайном, що відповідає останнім тенденціям стилю VW. Оновлена модель продаватиметься в Аргентині та інших країнах Латинської Америки. Перше офіційне фото оновленого Amarok, який дебютував у 2009 році, опублікував Volkswagen Argentina. Виробництво вже розпочалося на заводі в Пачеко, Аргентина.

Хоча VW називає нову модель третім поколінням Amarok, насправді вона є значним фейсліфтингом першого покоління. Друге покоління Amarok, яке вже доступне на інших ринках, таких як Європа та Австралія, базується на платформі Ford Ranger. Нове зображення дає краще уявлення про дизайн південноамериканського Amarok після витоку фото з заводу.

Останні новини:  Оновлений Volvo XC90 «розсекретили» до прем’єри

Дизайн оновленої передньої частини включає сучасні фари, інтегровані в нову решітку радіатора зі світлодіодною панеллю на всю ширину. Бампер став більш скульптурним з повітрозабірниками, схожими на меншу вантажівку VW Saveiro. Новий дизайн легкосплавних дисків також привертає увагу, в той час як зміни в задній частині, швидше за все, обмежаться новою графікою задніх ліхтарів.

Останні новини:  Можна паркуватись лише на вулиці: на експлуатацію електромобілів Jaguar I-Pace ввели суворі обмеження

Технічні деталі поки що не розголошуються, але очікується, що Amarok збереже рамну конструкцію свого попередника. На решітці радіатора можна побачити емблему, яка вказує на збереження 3,0-літрового турбодизеля V6 і 2,0-літрового чотирициліндрового турбодизеля. Візуальні зміни, ймовірно, будуть супроводжуватися оновленими налаштуваннями шасі та новими технологіями в інтер’єрі.

Очікується, що VW продовжить пропонувати версії Amarok з одинарною та подвійною кабіною. Більше інформації про новий латиноамериканський Amarok буде розкрито в найближчі тижні або місяці під час офіційного дебюту. З моменту дебюту на заводі в Пачеко VW випустив понад 740 000 автомобілів Amarok, причому 65% продукції було експортовано за межі Аргентини.

Останні новини:  Якою була перша вироблена в Україні вантажівка



nnews.com.ua