Виявлено цвинтар із понад 10 000 класичних автомобілів (Відео)

01.09.2024   14:00    191

Уштаті Аризона виявили справжній музей американського автопрому просто неба. Це унікальне місце відвідав користувач YouTube Remote Trooper, який зробив повітряні та наземні фільмування у Desert Valley Auto Parts.

З кожним роком складів класичних автомобілів дедалі менше. Вони або закриваються і ліквідуються, або техніка настільки гниє, що стає непридатною для подальшого використання. Але в спекотній Аризоні все ще можна знайти відвідати величезний склад старого американського заліза, що добре зберігся. Наскільки величезний? Усього понад 10 000 автомобілів, багато з яких все ще в стані, придатному для відновлення.

Останні новини:  Tesla представила новий процес виробництва машин: він має прискорити та здешевити виробництво

Заснований у 1993 році, сімейний бізнес з того часу постійно набуває автомобілів, приділяючи основну увагу американським автомобілям, випущеним понад 50 років тому. Насправді його запаси настільки величезні, що він навіть не повністю каталогізований і відсортований. Це ускладнюється тим, що там представлено багато давно померлих брендів, таких як DeSoto.

У колекції Desert Valley Auto Parts представлені десятки комплектних (або близьких до цього) автомобілів, які готові до реставрації. Ймовірно, їх можна було б урятувати, доклавши достатньо зусиль. І хоча сонце Аризони може спалити будь-яке прозоре покриття та фарбу, сухий клімат означає, що іржі буде мінімум, а листовий метал, як правило, у хорошому стані.

Останні новини:  Автовиробники Hyundai та General Motors хочуть об’єднатися: подробиці

Насправді Desert Valley Auto Parts – досить відоме автомобільне звалище. Тут 2011 року канал Discovery знімав реаліті-шоу Desert Car Kings («Королі автомобілів пустелі»). Але жоден банальний реаліті-шоу не зрівняється з занурення в “надра” DVAP, що можна зробити онлайн або відвідавши його особисто. Тут можна годинами блукати безкрайньою територією, розглядаючи американські класичні автомобілі півстолітньої давності.

Останні новини:  Skoda представила оновлені версії моделей Fabia, Kamiq і Scala


autotheme.info