Люди вражені: лисий чоловік зробив собі на голові татуювання волосся

01.09.2024   13:00    3082

Лисий чоловік здивував людей, вирішивши зробити татуювання волосся на голові. Відеороликом своєї роботи поділився канадський татуювальник SMP Don у TikTok.

Ролик став вірусним і набрав понад 2,9 мільйона переглядів.

Татуювальник, відомий у мережі під ніком smp.don, спеціалізується на мікропігментації шкіри голови, щоб надати впевненості чоловікам, які втратили волосся. Це немедикаментозна процедура, під час якої на шкіру наносять крихітні частинки чорнила. Процес повторюється тисячі разів, поки текстура і шаруватий малюнок не стануть схожі на коротку стрижку.

Останні новини:  Батько і син, які “рибалили” на магнітах, виявили в річці цілий склад зброї (фото)

Художник показав голову хлопця до процедури, зазначивши, де він хоче, щоб лінія росту волосся починалася спереду.

“Так, це татуювання для волосся”, — підписав він свій ролик.

Користувачі TikTok були приємно здивовані перетворенням чоловіка.

“Це справді схоже на правду”, “Перший раз бачу по-справжньому гарний ролик із татуюванням волосся”, “Це геніально”, “Якби я був хлопцем, який втрачає волосся, я б обов’язково зробив це, має блискучий вигляд”, — писали вони.

Останні новини:  Безглузді фотки, які не залишать без посмішки (ФОТО)

Однак тату-майстер з Канади попередив, що цю процедуру не може зробити будь-який художник, а повинен робити фахівець. Він порадив людям провести дослідження, оскільки “дешевший шлях може коштувати вам у кінцевому підсумку дорого”.

“SMP тримається 4-6 років. Він лише трохи тьмяніє і не зникає повністю. Тобто після закінчення цього терміну ви завжди можете зробити ретуш, щоб затемнити його”, — пояснив художник.

Останні новини:  Вінні Пух та П'ятачок проти українських бджіл: у мережі висміяли новий Z-комікс