Автопоїзд Mercedes-Benz перетворили на мобільний басейн (відео)

01.09.2024   13:00    640

У спільному проекті близько 30 учнів з відділення Daimler Truck у Мангеймі працювали разом із відомими YouTube-блогерами The Real Life Guys, щоб продемонструвати свої технічні навички креативним і нетрадиційним способом. Усього за три тижні вони перетворили старий самоскидний напівпричіп Meiller Kipper на мобільну ванну XXL. Повністю функціональний басейн вміщує близько 22 кубометрів води – у результаті тут можуть перебувати до 20 одночасно, що купаються.

Останні новини:  Scania покаже на IAA 2024 передові вантажівки та сервісні рішення

На додаток до сучасних технологій басейну було встановлено дров’яну піч із проточним водонагрівачем, зручними сидіннями та гігантською душовою лійкою діаметром близько одного метра. Ванну можна причепити до тягача та транспортувати як звичайний напівпричіп у складі автопоїзда.

Мобільна ванна була вперше заповнена водою пожежною службою заводу Daimler Truck у Мангеймі та відкрита у формі вечірки біля басейну. Після цього мобільна ванна вирушила до Грефенхайніхена (неподалік Лейпцига, Німеччина), де вона була доступна відвідувачам на «Фестивалі MACHER» з 22 по 25 серпня 2024 року.

The Real Life Guys зняли процес будівництва ванни XXL на відео і опублікували його на своєму каналі YouTube. За тиждень відео вже набрало понад 1,6 мільйона переглядів.

Останні новини:  Stellantis готує одразу кілька гібридних та електричних позашляховиків: що відомо про новинки



autocentre.ua