Розбитий Tesla Cybertruck виставили на аукціон

01.09.2024   14:31    760

З молотка пустять понівечений шматок металу, на який перетворився електропікап Tesla Cybertruck внаслідок аварії. Представники аукціонного дому не повідомляють, що саме сталося з машиною. Однак з огляду на те, що Ілон Маск називав Cybertruck одним із найміцніших і найбезпечніших автомобілів на планеті, модель пережила страшну пригоду. На думку фахівців, відновлення згорілої машини може бути цікавим тематичним блогерам.

Останні новини:  General Motors показав сімейний електромобіль із запасом ходу понад 300 км за $12 тисяч

Унаслідок аварії кузов Cybertruck виявився знищеним, а передня вісь – повністю зруйнованою. У електропікапа відірвало задній бампер і багажник, а також вивернуло практично всі колеса. Винятком стала лише права задня шина, яка дивом уникла серйозних пошкоджень. Крім того, машина повністю вигоріла внаслідок займання акумулятора.

Останні новини:  Тест-драйв Jeep Grand Cherokee L. Сучасна класика

IAAI

Салон машини, природно, теж знищено. Усередині ледь помітна приладова панель, а сидіння згоріли до кістяків. Від керма та обшивки не залишилося нічого. Аукціоністи не розголошують вартість понівеченої купи металу, проте вважають, що навіть у такому вигляді машина може бути цікава блогерам і любителям екстремального відновлення автомобілів.


nnews.com.ua

Останні новини:  Представлений «суперсильний» Chery Tiggo 7