Представлений позашляховик Nissan Patrol 2025 року

01.09.2024   13:12    921


Сьогодні (30 серпня) автомобільне ЗМІ Drive повідомило, що в новому Nissan Patrol Y63 2025 року, як підтверджено, буде використовуватися 3,5-літровий бензиновий двигун V6 з подвійним турбонаддувом і 9-ступінчаста автоматична коробка передач.

Nissan випустить нове покоління Patrol 5 вересня. Перед офіційною презентацією Nissan повідомив, що новий Patrol буде використовувати той же 3,5-літровий бензиновий двигун V6 з подвійним турбонаддувом, що й Infiniti QX80, але потужність буде трохи нижчою, ніж в Infiniti. 335 кВт лише 317 кВт.

Останні новини:  Модель кросовера Jetour T2 з потужним двигуном вийшла на український ринок

Посилаючись на джерела, що крутний момент нового покоління Patrol відповідає 700 Нм вихідної потужності та 140 Нм відповідно, ніж у 5,6-літрового атмосферного двигуна V8 поточної моделі Y62.

Нове покоління Patrol Patrol буде модернізовано для використання дев’ятиступінчастої автоматичної трансмісії з перетворенням крутного моменту, тоді як поточна модель використовує семиступінчасту трансмісію. Повідомляється, що Nissan також випустить позашляхову версію Patrol Y63, яка, ймовірно, матиме логотип Pro-4X.

Подібно до останнього Frontier Pro-4X, модель матиме глянсову чорну решітку радіатора з червоним значком Nissan і трьома білими прорізами, а також може мати міцніший нижній бампер із вбудованими червоними буксирувальними гаками. Серед інших можливих змін: позашляхові амортизатори Bilstein, всюдихідні шини, чорне зовнішнє оздоблення та менші легкосплавні диски.

Останні новини:  Які мотоцикли купували в Україні у серпні: найпопулярніші марки


portaltele.com.ua