Пашинян заявив, що не потребує посередництва РФ у перемовах з Азербайджаном

01.09.2024   09:35    589

Пашинян заявив, що не потребує посередництва РФ у перемовах з Азербайджаном

Фото: Getty Images

Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян

Прем’єр Вірменії наголосив, що поки двосторонній формат працює ефективно, він вважає правильним продовжувати його використання.

Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив на прес-конференції в суботу, 31 серпня, що вважає правильним «двосторонній формат» переговорів про мирне врегулювання з Азербайджаном. Про це повідомляє Радіо Азатутюн.

Останні новини:  Орбан обіцяє нові дипломатичні сюрпризи після візиту до Москви

Говорячи про переговори щодо укладання мирної угоди з Азербайджаном, Пашинян сказав, що робота з Баку відбувається у двосторонньому форматі, і «цей формат певною мірою показав свою ефективність».

Він згадав про спільну заяву двох держав від грудня 2023 року, а також домовленість про демаркацію окремих ділянок кордону, укладену цього квітня.

Останні новини:  США відреагували на "мирний план" Китаю щодо війни в Україні

Вірменський прем’єр наголосив, що поки двосторонній формат працює ефективно, він вважає правильним продовжувати його використання.

«Я також сказав про це президенту Росії в нашій останній телефонній розмові», – зауважив Пашинян, додавши, що водночас не виключає роботи і в інших форматах, не уточнивши, які саме має на увазі.


korrespondent.net