Бутербродні намазки за 10 хвилин

01.07.2024   23:21    414

Вітаю, дорогі друзі! Напевно, багато хто з вас хоч раз купував у магазинах баночки із закусочними пастами-намазками.

Цей продукт розважливі виробники роблять завжди в малесеньких баночках від 70 до 150 г, і цінники на перший погляд здаються більш менш доступними. Але ми з вами чудово розуміємо, що це тільки видимість.

Погодьтеся, дорого виходить, та й мало це на сім’ю: всім по одному бутерброду намазав, і все паста закінчилася. (Про консерванти та підсилювачі смаку я краще навіть говорити не буду).

Останні новини:  Салат в якому ідеально підібрані інгредієнти

Тому мені захотілося спробувати приготувати щось подібне вдома. Почитала інгредієнти на баночці та приступила до експериментів. В результаті проб ми вдома обрали найсмачніший варіант. Саме його хочу сьогодні приготувати разом із вами.

Часу на приготування йде дуже мало, буквально 10 хвилин, продукти потрібні дуже прості, тому буду дуже рада, якщо ви одразу спробуєте. Обіцяю, буде смачно!

Приготування базового крему

Спочатку ми з вами приготуємо базову крем-пасту, а потім додамо до неї три різні смаки.

Останні новини:  5 найкращих рецептів лимонадів, як у кафе

Беру 100 г молока, виливаю в склянку для блендера, додаю 200 мл олії та збиваю занурювальним блендером до утворення однорідної емульсії.

1. Ніж потрібно опустити на дно і піднімати нагору в міру загусання суміші.
2. Кількість олї можна збільшити, щоб суміш була густішою та кремоподібною.

До маси, що вийшла, додаю 80-100 г плавленого або іншого м’якого сиру, 1 ч.л. солі та 1 ч.л. цукру, 2 ч. л. лимонного соку (або 1 яблучного оцту), 0,5 ч. л. чорного меленого перцю.

Останні новини:  Секрет білосніжного картопляного пюре

Додаю дрібно нарізану зелень. Кріп підходить ідеально, але це далеко не єдиний варіант: можна додавати до смаку кінзу, розмарин, петрушку.




Далі розкладаю по баночках нашу пасту і додаю до неї 3 різні начинки: крабові палички (в ідеалі звісно креветки), улюблену ковбаску і червону рибку.

Все гарно перемішую і готово.

Намазую бутерброди і кличу всіх домашніх до столу.


dailynews.kyiv.ua