Стосується кожного водія в Україні: почалася видача нових номерів та заміна документів на авто

18.06.2024   23:00    1082

Українські автолюбителі, які хочуть вирізнятися серед інших водіїв на дорозі, можуть скористатися послугою від МВС та придбати унікальні номерні знаки для свого автомобіля. Про це повідомляється у телеграм-каналі відомства, передає «Стіна».

Ще місяць тому МВС України знову запустило послугу із виготовлення індивідуальних номерних знаків. Як зазначили у відомстві, послуга має популярність серед українських водіїв: останнім часом унікальний номер замовили понад дві тисячі автолюбителів.

Останні новини:  Названо найнадійніші преміальні автомобілі з пробігом

«З 14 квітня цього року, 2380 автовласників замовили унікальні цифрові чи буквені комбінації. З них 2330, тобто майже 98% замовлень було зроблено через Кабінет водія», — зазначили у МВС.

Крім кабінету водія, українці можуть замовити індивідуальний номерний знак у будь-якому зручному сервісному центрі МВС при особистому зверненні. Вартість послуги залежить від наповнюваності номерного знака та транспортного засобу, де він використовуватиметься:

  • спецпродукція (номерний знак) для легкових автомобілів – 204 грн;
  • спецпродукція (номерний знак) для мотоциклів – 92,4 грн;
  • три символи (мінімальне замовлення) – 300 грн;
  • кожний наступний (до восьми символів) – 90 грн;
  • графічний елемент – 500 грн.
Останні новини:  Автоексперти HotCars назвали найнадійніші двигуни у всьому світі

Після того, як водій отримає номерний знак, він повинен звернутися до сервісного центру МВС для перереєстрації авто та отримання нового свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Для консультацій щодо будь-якого питання щодо послуг, що надаються в сервісних центрах, водії можуть звернутися за номером телефону (044) 290-19-88 або знайти потрібну інформацію на сторінках Головного сервісного центру МВС у соцмережах або на офіційному сайті відомства.

Останні новини:  Можна брати і не переживати: експерти назвали найнадійніші преміальні автомобілі з пробігом


autotheme.info