Наймодніші шорти на літо-2024

27.06.2024   17:40    589

Прийшов час показати світу свої прекрасні ноги. Залишилося лише вибрати стильні шорти, які підкреслять переваги твоєї фігури!

Літо ще триває, і ми вже розуміємо, що в таку спеку без шортів далі просто не обійтися. Щоб уникнути випробувань та не страждати в джинсах при плюс тридцяти, потрібно оновити гардероб. Але які саме шорти обрати — бермуди, джинсові, костюмні чи міні?

Загубитися в такому асортименті можна запросто, тому завчасно вивчи нашу підбірку перед тим, як вирушати на шопінг.

«Піжамні» шорти

Влітку до команди піжамних штанів, які ми активно носили пізньою весною, приєдналися розслаблені шорти в смужку. Така річ дуже вдала — вільний крій і легкий матеріал просто незамінні.

І не думай, що піжамні шорти це лише домашня «уніформа». У комплекті з лляною сорочкою та кросівками їх можна сміливо носити в місті. А якщо додаси в look модні мері джейн (звичайно, червоні, як у Еллі з «Чарівника Смарагдового міста») і шкарпетки – трендовий аутфіт забезпечений!

Останні новини:  Як вигнати кротів зі свого городу: перевірений народний спосіб

Джинсові бермуди




Цього сезону бермуди з деніму  можна побачити в образах практично всіх фешн-блогерів. За ідеями стилізації далеко ходити не будемо, підглянемо в інфлюенсерів: вони поєднують шорти з сорочкою та укороченим топом, завершують образи лоферами (змішення стилів тут доречно, не переживай) чи кедами.

До речі, бермуди ідеальний компроміс для тих, кому носити короткі шорти некомфортно, але й у повноцінних джинсах – спекотно. Єдиний нюанс у тому, що низьким дівчатам все ж таки радимо підібрати бермуди трохи вище коліна, щоб здаватися вищою.

Льняні шорти

Льняний костюм із шортами – мастхев на спекотний сезон. Якщо ти ще не встигла придбати їх, то це потрібно швидше виправляти! Такий комплект виручить не раз, особливо в найзадушливіші дні. А ще зі льоном можна забути про прасування у спеку (все одно тканина сильно мнеться) — вагомий плюс.

Останні новини:  Добриво з картопляних лушпайок: як правильно застосувати

До того ж, крій “трапеція” – ще одна перевага лляних шортів. Вони створюють ефект пісочного годинника, підкреслюючи талію та стегна.

Класичні джинсові шорти

Минають роки, і тренди змінюють один одного, але короткі шорти джинсові дівчата як носили, так і носять. Все тому, що денім уже став базою у повсякденному літньому гардеробі. І заслужено, адже невибагливі у стайлінгу міні-шорти справді замінюють джинси.

Шорти-кроше

Що може бути краще в спеку, ніж легкий одяг? Правильно, нічого! Саме тому шорти, виконані у цій техніці, на 100% передають літній настрій. А які ж вони зручні в носінні! Нічого не перетягують та вільно сидять на тілі.

Останні новини:  Експерти назвали найнепотрібніші речі, які багато жінок возять у валізі

Шорти-кроше без підкладки, знайдуть своє місце і в пляжній капсулі. Взагалі, в’язаний одяг-сітка, ідеальний в якості «накидки» поверх купальника — візьми на замітку.

Шорти з костюмної тканини

Для леді, які не люблять спортивний чи надто розслаблений стиль, теж знайдеться модне рішення – шорти із костюмної тканини. Щільний матеріал, висока посадка і стриманий крій підкреслять всі переваги фігури: і стегна, і талію, і ноги. Загалом краса!

Доповнити такі шорти радимо вузьким ременем (тренд сезону, до речі). Не забувай про аксесуари!

Класичні бермуди

Якщо тобі важко даються фешн-експерименти, то не муч себе новими і часом дивними трендами, залишайся вірною класиці. Наприклад, перевіреним вже не один сезон бермудам із костюмної тканини. Їхній прямий силует підходить усім типам фігур за рахунок того, що він не обтягує стегна.