Зірка Офісу Мінді Калінг таємно народила третю дитину

30.06.2024   06:00    365

Голлівудська акторка, гумористка та сценаристка індійського походження Мінді Калінг стала багатодітною мамою. У свій 45-й день народження, 24 червня, виконавиця ролі Келлі Капур у серіалі «Офіс» поділилася новиною про те, що таємно народила третю дитину.

LOS ANGELES, CALIFORNIA — JUNE 04: Mindy Kaling attends as Michael Kors celebrates new Rodeo Drive store with dinner at Canters by Spago on June 04, 2024 in Los Angeles, California. (Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for Michael Kors)LOS ANGELES, CALIFORNIA — JUNE 04: Mindy Kaling attends as Michael Kors celebrates new Rodeo Drive store with dinner at Canters by Spago on June 04, 2024 in Los Angeles, California. (Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for Michael Kors)

Дочка Мінді з’явилася на світ ще наприкінці лютого і отримала від зіркової мами ім’я Анна. На своїй сторінці в інстаграмі знаменитість поділилася першим фото, де зображено всіх її дітей. Також Калінг показала, який вигляд мала під час третьої вагітності та запостила фото з пологового будинку, де поруч із нею у палаті сиділи старші спадкоємці — 6-річна дочка Кетрін та 3-річний син Спенсер.

Останні новини:  Як швидко та просто збирати малину без відра на шиї

«Наприкінці лютого я народила дочку Анну. Вона — найкращий подарунок на день народження, який я могла собі уявити. Коли справи йдуть погано, коли я схиляюся до цинізму, троє моїх дітей стають чудовим нагадуванням про чисту радість у моєму житті. Мені так пощастило, що я живу в такому місці, де можу це зробити сама, у своєму власному графіку. Дякую за всі привітання з днем ​​народження!», — написала комедіантка.

Останні новини:  Три знаки зодіаку вразять усіх своїм інтелектом

Зазначимо, що Мінді ніколи не розкривала особу батька своїх дітей.


woman24.kyiv.ua