Jerry Heil та alyona alyona відповіли на претензії Фаріон

30.06.2024   05:30    395

Співачка Jerry Heil та реперка alyona alyona, які цього року представляли Україну на Євробаченні та зайняли 3 місце, відповіли на закиди одіозної мовознавиці Ірини Фаріон щодо їхніх псевдонімів.

Про це вони сказали під час пресконференції після концерту.

Фаріон у лютому різко висловилася про співачок через їхні сценічні імена.

«Якась дивна ідентифікація — alyona alyona. А друга, якась взагалі, я не знаю, що це за назва. Що з ними є? Вони гібриди? Вони звідки? Альона приїхала з Саратова? Вона з Тули приїхала? Вона з Петербурга, з Москви, якщо вона Альона? Та це ідентифікатор, власне ім’я — це ідентифікатор. А та звідки приїхала? З Великобританії? З США? Та це ганебисько на цілий світ!» — сказала вона.

Останні новини:  Алек і Хіларія Болдуїни зворушливо привітали один одного з 12-річчям шлюбу та пригадали весілля

Jerry Heil та alyona alyona під час виступу на Євробаченні

Дівчата відповіли на критику мовознавиці. Зокрема, alyona alyona заявила, що «відповідати цьокуванням на цькування — це сіяння негативу».

«Підійти і сказати, чому Ірина, а не Ярина? Це якесь таке, я не знаю. Можемо помірятися цицьками. В мене більші», — зіронізувала реперка.

А от Jerry Heil зізналася, що слова пані Ірини її дещо зачепили.

Останні новини:  Стало відомо, чому Деймон застерігав Аффлека від стосунків із Лопес

«Мене тоді це зачепило. Я така: «Зараз подивлюся, чи ці ім’я і прізвище українські». І в неї справді давнє українське прізвище й ім’я. Мені немає до придертися», — сказала співачка та додала, що Фаріон має право на власну думку.

Нагадаємо, нещодавно на критику Ірини Фаріон відповів Андрій Данилко та порівняв її з варениками з тирсою.

Останні новини:  Григорій Решетнік різко відповів на хейт через бронь від мобілізації

Як відомо, на Євробаченні-2024 мало не оштрафували українську делегацію, бо ті надягнули футболки із закликом звільнити полонених з Азовсталі.


pravda.com.ua