За допомогою штучного інтелекту: Hyundai створив унікальний автомобіль для собак

30.06.2024   05:45    195

Автовиробники поспішають додати штучний інтелект у свої автомобілі, але компанія Hyundai пішла зовсім іншим шляхом. Замість встановлення ChatGPT вони вирішили мріяти про штучний інтелект, орієнтований на собак.

 

Проект під назвою Dogbility, як випливає з назви, був створений для вигулу собак, оскільки деякі власники занадто втомилися, щоб вигулювати своїх домашніх тварин після довгого робочого дня.

Останні новини:  BMW може відмовитися від випуску флагманського кросовера XM: відома причина

У релізі, який був написаний і відредагований за допомогою ШІ, говориться, що автономні транспортні засоби розроблені для перевезення домашніх тварин “до парку та назад, до дому їхніх друзів і навіть по місту без допомоги людини”. Зазначається, що можливе створення моделей Dogbility Pup, Dogbility Classic і Dogbility Senior, які будуть доступні в трьох розмірах.

Останні новини:  У Києві помітили надпотужний кросовер Lamborghini

Незважаючи на те, що машини автономні, транспортні засоби мали “поворотне кермо, призначене для надійного керування лапами”. Інші основні моменти включали гумовий клаксон, кольоровий проекційний дисплей, сумісний із собаками, і розпізнавання відбитка носа для запуску двигуна. ШІ також придумав режим сушіння для дощових днів і систему ароматерапії з ароматами сиру, в’яленого м’яса та арахісового масла.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, спортивний електромобіль Hyundai Ioniq 5 N розкрив ціни та детальні характеристики.

Останні новини:  Експерт розповів, як розпізнати втоплений автомобіль



autogeek.com.ua