Навіщо жінці потрібна чоловіча піна для гоління

29.06.2024   21:00    215

Ні-ні, ми зараз зовсім не про те, щоб заощадити і користуватися однією піною для гоління на двох! Використовувати цей косметичний продукт можна не тільки для видалення волосся. Він може замінити цілий арсенал косметики.

Багато жінок не бачать нічого незвичайного в тому, щоб позичити у свого партнера піну для гоління. Зі своїм основним завданням — полегшити видалення волосся — будь-яка піна справляється на “відмінно”. При цьому чоловічі варіанти часто коштують трохи дешевше. Мабуть, тому, що не мають ніжних ароматів.

Останні новини:  2 ефективних методи позбавитися від плісняви в ванній кімнаті

Мало хто знає, але піну можна використовувати не тільки під час депіляції. Деякі жінки замінюють нею засоби для вмивання — причому за рекомендацією фахівців.

Судячи з коментарів у тематичних б’юті-спільнотах, за допомогою піни для гоління можна по-справжньому класно очистити шкіру обличчя. Піна допомагає зменшити видимість чорних цяток — просто тому, що за рахунок повітряної текстури проникає в пори краще, ніж мильні засоби.
Звісно, використовувати піну як повноцінну заміну засобів для вмивання ми не порадимо — адже шкіра у всіх різна, і зіткнутися з несподіваною реакцією не так вже й складно. А ось для зняття макіяжу піну точно можна використовувати. Візажисти давно користуються цим лайфхаком і вважають, що піна для гоління дає чистіший результат навіть порівняно з гідрофільною олією.

Якщо ви вирішите спробувати піну замість засобу для демакіяжу, краще обирайте варіанти для чутливої шкіри, щоб не викликати подразнення. І не забудьте після цього очистити шкіру звичним способом — і закріпити ефект зволожувальним тонером.

Останні новини:  Для чого досвідчені городники використовують нашатирний спирт


woman24.kyiv.ua